Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Fem-nos Fortes! Solidaritat Activa!
13 des 2011
Dia rere dia veiem com cada cop més empitjoren les nostres condicions de vida: precarietat laboral, atur, lloguers abusius, hipoteques impagables, retallades per la privatització de les nostres necessitats, extensió de missatges racistes, patriarcat omnipresent, i tants altres fronts oberts…. Nosaltres tenim molt clar qui són els principals responsables: polítics que no han de patir les mesures que aproven sinò que sempre treuen profit d’elles, dirigits per empresaris i banquers que són qui creen crisis a persones i a pobles sencers imposant models de vida que només fan que asfixiar-nos més i més.
Dia rere dia però nosaltres també hem anat aprenent a no resignar-nos, a colpejar els seus símbols, a defensar-nos, a no quedar-nos parades, a fer pinya entre nosaltres per aturar desnonaments, recuperant espais que abans servien a l’especulació. Creant xarxes per respondre a les seves retallades, fent resistència a tot allò que ens volen negar, creant als barris, als carrers i a les places tot allò que volem construir, hem assenyalat als culpables de tantes misèries, i visibilitzat la brutalitat dels seus mercenaris; els mossos d’Esquadra, els jutges, els segurates, els neofeixistes…
I és dia rere dia que l’avanç de les nostres passes fa tèmer als poderosos: tenen por que siguem capaces de veure que no els necessitem, que ens relacionem entre iguals i no entre dominants i dominades. I és aquesta por i afany de control, la que es materialitza en detencions, identificacions, multes, desallotjaments…
Dia i nit la premsa al sevei del poder, apunta i criminalitza, la repressió pica a la porta, i és en aquest moment on nosaltres sentim la necessitat d’ajuntar-nos més, per fer-nos encara més fortes, i perquè tot hi els cops seguir en peu, fent realitat la solidaritat activa i reivindicant amb més determinació les nostres lluites.
El passat octubre van ser detingudes i citades a declarar a l’Audiència Nacional 20 persones, acusades d’un delicte contra les institucions de l’Estat pels fet ocorreguts en l’intent de bloqueig al parlament el dia 15 de juny. El proper 14 de desembre, el jutge feixista Eloy Velasco pendrà declaració als polítics que les van acusar, i pel que demanen una pena d’entre 3 a 5 anys de presó.
Per tot això, i per aturar tots els diferents casos repressius que estem patint, ens sobren els motius per seguir prenent els carrers, perquè la repressió només es combat amb solidaritat i perquè les retallades només es combaten amb accions! Perquè hem passat de la indignació a l’acció, perquè no tenim res a perdre, no tenim por! Aturem les retallades, Aturem l’Audiència!
Perquè juntes ho podem tot!! 15 M lliure! Lliures totes!

13-D: Manifestació a les 19:30h a pl. Catalunya
14-D: Aturem l’Audiència a les 7:30h a Arc de Triomf
Mira també:
http://15mlliure.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa