Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Contrainfos arriba al seu 4art programa
12 des 2011
Contrainfos millora en continguts i comunicació.
Després de quasi 3 mesos de treball, @Contrainfos comença a agafar còs. El treball conjunt realitza't per un grup de gent jove amb ganes de informar a la societat sobre els problemes reals de la mateixa, esta arribant a concretar-se.
Latele.cat un canal alternatiu que es pot veure a la tdt, ofereix un tipus d’informació més crítica, directa i sense embuts. El projecte de la “tele” es basa en donar un tipus de comunicació lliure i comunitària i centrada en els moviments socials. El sistema de radiotelevisió actual només deixa espai per a mitjans públics,controlats pels partits polítics,o mitjans privats comercials,controlats per uns pocs grups empresarials. Volem posar a debat aquest model i procurar la transformació del model de comunicació dominant, intervenint en la definició d’un nou marc que deixi espai per a formes de comunicació col•lectives i comunitàries, on la persona no sigui només audiència o consumidora passiva,sinó que pugui intervenir en la propietat,la gestió i la creació de mitjans propis.
Aquest canal es sostenta amb les donacions de socis ( 15 e anuals per persona ) o de grups/col·lectius ( 65 anuals )i tot aquell que hi treballa o hi col·lobora ho fa sense cap tipus d'ànim de lucre. La convicció de poder arribar a crear una societat més justa, on aquelles falsetats que surten als mitjans de comunicació convencionals surtin a la llum, així com fer conèixer les diferents accions realitzades des de diferents moviments socials, es motivació suficient per tal de tirar endavant aquest projecte.

FES-TE SOCI DE LATELE PER A PODER CONTINUAR AMB AQUEST PROJECTE.

SI LA TEVA ECONOMIA NO T'HO PERMET, TAMBÈ POTS COL·LABORAR-HI O AJUDAR-NOS A DIFONDRE-HO.

SEGUEIX-NOS A:

www.latele.cat
contrainfos (facebook)
@Contrainfos (twiter)
okupemlesones (blip)
Mira també:
http://blip.tv/okupemlesones/contrainfos-num-4-primera-quinzena-de-desembre-5809587

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contrainfos arriba al seu 4art programa
12 des 2011
Bona feina..
Endavant amb el projecte!
Re: Contrainfos arriba al seu 4art programa
12 des 2011
Ja l'he vist, molt bè, encara k d'entrada m'ha xocat que es presenti les infos (2 presentadores) amb un simil com ho fan les teles oficials, com imitant-les en la part de la forma de presentar-ho, no es gaire important, bè no em feu gaire cas, els continguts i la inmediatessa estan molt bè i el fet que sigui gent jove i fresca i k sigui participatiu, etc etc, a mès acaven de començar.
un abraç a la penya que s'ho curra
visca la contrainformació¡¡
Re: Contrainfos arriba al seu 4art programa
13 des 2011
La veritat es que amb tanta noticia i informació, es normal que la forma de presentarho encara sigui un pèl "tradicional". El que és important crec que es que tinguem un mitjà més per tal de contrainformarnos. Felicitats gent! ànims i endavant!
Sindicato Sindicat