Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
[Ponent] Carta oberta: Boi Ruiz, al Segrià no és benvingut
09 des 2011
Carta al conseller Boi Ruiz d'un grup de veïns de Lleida, Alpicat i Almacelles en motiu de la visita que, aquest dissabte, farà a Alpicat per inaugurar l'ampliació del consultori. "No podem més que traslladar-li la nostra indignació com a usuaris del sistema sanitari i denunciar l'exercici de cinisme que representa la seva presència".
Assabentats que aquest dissabte 10 de desembre a les dotze vostè, conseller Boi Ruiz, ve a inaugurar l'ampliació del consultori mèdic d'Alpicat, no podem més que traslladar-li la nostra indignació com a usuaris del sistema sanitari i denunciar l'exercici de cinisme que representa la seva presència.

Els darrers mesos hem vist com feia desaparèixer l'atenció nocturna o retallava hores d'obertura als CAPs d'Almacelles, Alcarràs, Seròs i Almenar. Hem sofert en carn pròpia com allargassava les llistes d'espera, arribant a superar els dos mesos en casos com el CAP del barri de Cappont de Lleida. Hem comprovat com suprimia torns de professionals o serveis, com a les infermeres les feia fer de metges o d'administratius, i com no substituïa baixes del personal dels centres. Quan hem hagut de recórrer al nostre hospital, hem constatat com ens ha atribuït l'honor de ser els pacients de tot el país que més hem d'esperar a Urgències. Hem patit l'augment exagerat de les llistes d'espera en intervencions, proves de diagnosi o rehabilitació i els professionals que ens han atès ens han explicat com ha deteriorat les seves condicions laborals.

Vostè està elevant a privilegi el nostre dret a una atenció sanitària de qualitat als nostres pobles i barris. Vostè i la resta de polítics ens estan fent pagar un deute i una crisi que no hem generat mentre aplaudeixen als banquers culpables i afavoreixen els seus propis negocis privats.

Dissabte no té res a celebrar a la comarca i no pot ser benvingut.


Ciutadans indignats d'Alpicat, Almacelles i Lleida

Wanted-Boi-Ruiz-A4-COLOR p.jpg
Mira també:
http://capretalladaalcap.wordpress.com/2011/12/08/senyor-boi-ruiz-al-segria-no-es-benvingut/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Ponent] Carta oberta: Boi Ruiz, al Segrià no és benvingut
09 des 2011
doneu-li la benvinguda que es mereix a aquest burocrata. fem-li fastigosa la seva tasca pública!! és el màxim responsable del desgavell sanitari que ja està tenint conseqüències.
Re: [Ponent] Carta oberta: Boi Ruiz, al Segrià no és benvingut
09 des 2011
Botxí Ruiz, més aviat.
Sindicato Sindicat