Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Nova agressió als empleats i a les empleades públiques
05 des 2011
Les organitzacions que composem IAC, davant les noves retallades anunciades pel president Mas, volem expressar el nostre rebuig i indignació per la decisió del Govern de la Generalitat
NOVA AGRESSIÓ ALS EMPLEATS I A LES EMPLEADES PÚBLIQUES

Les organitzacions que composem IAC, davant les noves retallades anunciades pel president Mas, volem expressar el nostre rebuig i indignació per la decisió del Govern de la Generalitat, que novament insisteix en la seva política de fer pagar la crisi als treballadors i treballadores, i als sectors més febles de la societat, mentre continua defensant els interessos dels autèntics responsables de la crisi.

Per a la IAC és inacceptable que, després d’any i mig d’haver sofert retallades salarials i acomiadaments, es tornin a plantejar mesures de reducció de les nostres retribucions i de llocs de treball, per reduir la despesa pública, mentre es continuen malgastant diners i no es volen adoptar altres mesures més justes.

El president Mas anuncia també increments de taxes (universitàries, carburants,...), dels preus del transport públic i del cànon de l’aigua i el copagament a la sanitat pública. Tot això, mentre s’han anat suprimint impostos com el de successions i s’ha reduït el de societats i el de les rendes del capital i es tolera un frau fiscal, que és el més alt de tota la Unió Europea.

Aquestes polítiques demostren clarament que la reducció del dèficit i l’equilibri pressupostari es vol aconseguir carregant el cost sobre els treballadors i les treballadores del sector públic i sobre el conjunt de la població amb menys ingressos, mentre es beneficia a les rendes més altes.

La IAC considera, d’altra banda, que prendre aquesta decisió dos dies després de les eleccions, sense haver dit res durant tota la campanya electoral, demostra una actitud antidemocràtica, un engany i una manca de respecte al conjunt de la ciutadania.

Des de la IAC no acceptarem de cap manera aquesta nova agressió i ens oposarem, amb tots els mitjans al nostre abast, en defensa dels nostres drets i per unes condicions de vida dignes i justes.

LA CRISI L’HAN DE PAGAR ELS RESPONSABLES I NO ELS TREBALLADORS I LES TREBALLADORES.

DEFENSEM ELS SERVEIS PÚBLICS DE QUALITAT

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova agressió als empleats i a les empleades públiques
05 des 2011
De agresiones solo hay que aceptar las tundas que le meten los Mossos a los carceleros. Oh! Que extasis y que hinchada de reir!!!!
Re: Nova agressió als empleats i a les empleades públiques
05 des 2011
de la càrrega de polis a carcellers es podria haver titulat: Kaos inter-repressiu i el teu extasis hagés culminat en un espasme. Però lo divertit seria titular "Antidisturbis estoven dirigents de CIU per anul.lar el complement de perillositat" Als antidisturbis i resta de policia secreta també us cardaran el sou??
Re: Nova agressió als empleats i a les empleades públiques
05 des 2011
"complement de perillositat"???
No sabía que los carceleros cobraban por ser violentos y peligrosos. Quizá sea una cuestión de intereses en esta época de recortes y hayan decidido plantearse quitar una parte de esos complementos y sólo la recibirán los más peligrosos y violentos, y el choque entre mossos y carceleros, no sea más que una disputa gremial a ver quién consigue entrar en el cuadro de "funcionario más peligroso" del mes, y llevarse el complemento.
Los carceleros deberán de pertrecharse mejor para la próxima ocasión, porque en esta, han recibido el "complemento", no en metálico, sino "en especie".
Sindicat Terrassa