Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Pots conviure amb persones nues?
29 nov 2011
La democràcia actual, en particular la que practica l'ajuntament de Barcelona ja des del domini socialista, amb l'Assumpa Escarp i ara amb el flamant Trías al capdavant de la repressió, es basa en imposar criteris, suposadament majoritaris, amb la finalitat d'esclafar els convenciments minoritaris o aquells que no han aflorat al comú de la societat.
Desitgem que existeixi realment una judicatura independent i que no actuï usant els propis convenciments morals, polítics o d'altra mena, com practicava el famós jutge Ferrín Calamita.
Tolerem i respectem totes les persones tot i el grau de nuesa que desitgin mantenir, per una millor convivència.

Mantenir la nuesa no és cap activitat ni conducta, com ho és cobrir parts del cos. Néixer o viure en nuesa no és el mateix que nudisme, naturisme, vestidisme ni sexe. El respecte sempre ha de ser mutu i no s'ha de basar en la simple submissió ni en la tergiversació barroera del sentit de l'article 63.1b, fet per protegir conviccions i no pas per perseguir les que siguin contràries a les generalment imposades.

Rosa Parks es rebel•là contra les injustes i suposades pautes generalment admeses de convivència quan no va cedir el seient que ocupava, tot i que l'hi obligués el color de pell. Creiem que és possible el respecte mutu, malgrat el gènere, l'ètnia o la nuesa. No convencen "autoritzant" un espai per mantenir qualsevol grau de nuesa, ja que és un eufemisme de GUETO o una excusa per prohibir sense que calgui "autoritzar" cap lloc.

Vestidisme: Doctrina sexista que obliga a vestir "correctament", a tenir "vergonyes" al cos, a sentir pudor i a ocultar els genitals, tractats de "sexe". Maltracta especialment els infants i també a qui no es deixi controlar pel pudor sexual forçat. Hi ha gent nècia que quan jutja o governa hi aplica la seva moral particular, que vol fer obligatòria. Normes de convivència injustes generen guetos, marginació, massacres...

Com a resultat d'una educació repressiva respecte del cos, gran part de la societat pateix nudofòbia, malestar psíquic generat per la pròpia nuesa o perquè altres la puguin observar així com irritació psicològica en veure la nuesa aliena.

NO SOM UN GRUP DE SEXE, NI ANTI-SEXUALS.

Nudactivitat és tota acció dirigida a mostrar aquests convenciments.
Mira també:
http://es.groups.yahoo.com/group/Gent-d-Accio-Nudactiva/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pots conviure amb persones nues?
29 nov 2011
Jo agraeixo que alguna gent no vagi nua al metro, especialment a hora punta i a l'estiu.
Re: Pots conviure amb persones nues?
29 nov 2011
Que de represión!
Re: Pots conviure amb persones nues?
30 nov 2011
Ja, ja, ja..., potser altres també pensen el mateix de tu.
Segons el titol, no es tracta que tothom vagi nú, sinó si pots conviure amb la nuesa dels demes... Ja t'he entés, tu no... Ja, ja, ja...
Re: Pots conviure amb persones nues?
01 des 2011
"a vegades" m'agafa una situació que personalment no tolera i potser creu que es carrega tot l'article que va més enllà i que pot començar perfectament per la platja, pel riu o llac, pel domicili particular, la terrassa o el balcó particular, el bany, la dutxa, els parcs públics, etcétera.
en repre, amb aquest comentari tan curt, tampoc ens argumenta res de res...
Re: Pots conviure amb persones nues?
01 des 2011
donen ganes de volar-se el cap d'un tret...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more