Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
>>> Rajoy estableix diferències entre Amaiur i ERC
24 nov 2011
El futur president espanyol només rebrà aquells partits "que hagin demostrat un respecte escrupolós amb el marc constitucional" - Es reunirà amb ERC però no amb Amaiur
Rey_recibe_Carod.jpg
El proper president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha volgut establir diferències amb Amaiur i ERC de cara a futures converses. Tot i que la coalició independentista basca va obtenir més del doble de diputats que ERC, 7 enfront de 3, Rajoy tanca la porta als primers i l'obre als segons.

Amb Amaiur no s'hi vol trobar, diu, perquè defensa un objectiu que no està plasmat a la Constitució, la independència. En principi igual que ERC, que també es proclama un partit independentista, però en canvi Rajoy els veu amb més bons ulls. Els republicans sí que entraran doncs, dins la ronda de trobades informals que el conservador haurà de tenir amb els grups parlamentaris per tal de ser d'iniciar el procés d'investidura.

Tal com remarca El País, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha deixat clar que el futur president només rebrà aquells partits "que hagin demostrat un respecte escrupolós amb el marc consistucional". Amaiur queda exclosa, però ERC no.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/2011/11/rajoy-estableix-diferencies-entre-amaiur-i-erc-15576

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>> Rajoy estableix diferències entre Amaiur i ERC
24 nov 2011
Realment aquesta foto ilustra perfectament que és un SÚBDIT saludant al seu monarca, el gest de genuflexió ho diu tot.

ERC traidors!
Re: >>> Rajoy estableix diferències entre Amaiur i ERC
24 nov 2011
en realitat no hi ha gaires diferencies. els dos partits son socialdemocrates identitaris.
Re: >>> Rajoy estableix diferències entre Amaiur i ERC
24 nov 2011
La penya de la CUP deu estar molt entretinguda amb Amaiur perque la seva estratègia i la d'ERC és la mateixa.

I buscar-li els tres peus al gat tota aquesta exhibició de literatura barata oferida pel "llibertat.cat" que no serveix per res.

x, t´equivoques. ERC som republicans i sobre la quëstió social som el que digui una majoria del Moviment Obrer. Si als anys 30 del segle XX, el Moviment obrer deia anarcosindicalisme, ERC feia política anarcosindicalista. Si a la primera dècada del segle XX una majoria del Moviment obrer diu Socialdemocràcia, ERC fa una política socialdemòcrata.

Potser m'equivoco i segurament podria haver fet el boig i insultar, el safareig fa pujar l'audiència i l' espectacle ha de continuar.

salut i república
Re: >>> Rajoy estableix diferències entre Amaiur i ERC
24 nov 2011
si volieu una republica no haver firmat la constitució colla de subnormals, i si en el seu moment no u vau fer i ara per por a la exclusió l?accepteu per tal de poder jugar al joc democratic que el fa possible hipocrites de merda no vingeu donan lliçons de res perque avui com ahir ERC mai a estat a favor del moviment obrer sino del moviment del diner i del poder
Re: >>> Rajoy estableix diferències entre Amaiur i ERC
24 nov 2011
osea ke del anarkosindicalismo a la socildemocracia porke lo dice una mayoria del movimiento obrero.

si una mayoria del movimiento obrero dice nazionalsocialismo alla ke va ERC.

si esa mayoria del movimiento obrero giro desde el anarcosindicalismo hacia la socialdemocracia no me pareceria tan descabellado ke en unos años esa mayoria pida nazionalsocialsmo o vete a saber ke.

una imagen vale mas ke mil escusas.

MUERTE A LOS BORBONES!
Re: >>> Rajoy estableix diferències entre Amaiur i ERC
24 nov 2011
deixa de posar k's indiscriminadament, bocamoll.
Re: >>> Rajoy estableix diferències entre Amaiur i ERC
25 nov 2011
Que ERC fa el que digui el moviment obrer?!?! Noi, sigues d'ERC o de qui vulguis, però estudia una mica d'història i no insultis la memòria de la gent lluitadora ni la intel·ligència dels que llegim això.

Gràcies.
Sindicato Sindicat