Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Atacades tres seus del PP a Barcelona
23 nov 2011
El PP de Barcelona ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra tres atacs a les seus populars dels districtes de les Corts, Gràcia i Sant Andreu produïdes en les últimes 24 hores.

Segons ha informat aquest dimecres la formació a Europa Press, la seu de Sant Andreu ha estat atacada amb globus de pintura vermella i la inscripció del missatge 'Fora franquistes dels Països Catalans' a l'entrada, mentre que les de les Corts i Gràcia també han rebut pintades, en aquest cas amb esprais i el missatge 'Torna el feixisme'.

El líder del partit a l'Ajuntament, Alberto Fernández Díaz, ha presentat les denúncies acompanyades amb fotografies de les seus afectades, i ha recordat que aquestes accions se sumen a l'apedregada de la de Nou Barris el 9 de novembre.


http://www.europapress.cat/politica/noticia-pp-denuncia-tres-atacs-les-s

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atacades tres seus del PP a Barcelona
24 nov 2011
Quin greu em sap.

De tota manera si a una pintada li diuen "atac"... Victimisme és poc.
Re: Atacades tres seus del PP a Barcelona
24 nov 2011
Aquets hereus del nazifranquisme ,amb el furer Fraga entre els seus militants,no deiexen de ser complices del franquisme,amb morts a les cunetes,bombardeixos, a les comisaries, mes els ferits,tortures entre 1936 i 2011.Els sociates tambe en son complices
Re: Atacades tres seus del PP a Barcelona
24 nov 2011
Si a veure, això tant se val, tothom té morts a les cunetes al seu haver d'ençà la guerra civil. Però aquests són l'enemic, simplement.
Re: Atacades tres seus del PP a Barcelona
24 nov 2011
Les accions han sortit per Intereconomía. Ara resulta que per llançar pintura a vidreres ets un ''terrorista'' i un ''pistolero''. Cada dia flipo més amb qüesta gentola.
Sindicato Sindicat