Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Neix l’Oficina per la Vivenda a l’Ateneu Llibertari Acràcia de Badalona
22 nov 2011
Veient el context politico-social actual que es visualitza amb aquest conjunt de retallades socials degudes al sistema econòmic imperant, en aquest el capitalisme; com els bancs són els executors del nombrosos desnonaments i desallotjaments de centenars de famílies de classe treballadora, amb el consentiment d’aquesta casta política veient tambè com no s’està donant una solució real per part de l’administració d’una necessitat bàsica com és la de la vivenda, desde l’Ateneu Llibertari Acràcia de Badalona, neix l’Oficina per la Vivenda.

L’Oficina per la Vivenda neix com a finalitat de donar alternatives reals a una necessitat bàsica, en aquest cas la del habitatge. Per aquest motiu l’oficina és un punt d’informació i d’assessorament legal en l’àmbit de la vivenda, que preten ajudar aquelles persones que ho necessitin.

Ens podreu trobar a l’Ateneu Llibertari Acràcia de Badalona al barri de Lloreda, Passatge del riu Congost, Baixos 5-7. Tots els dimarts de 19-21h, o tambè podeu contactar amb nosaltrxs mitjançant la nostre direcció de correu: oficinaxvivenda ARROBA riseup.net.
Mira també:
http://badalonallibertaria.tk
http://assembleallibertariabdn.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat