Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
>>> Es constitueix l'Assemblea de l'Esquerra Independentista de la Garrotxa
22 nov 2011
I cada cop som més!
--

L'AEIG vol esdevenir un espai de confluència dels moviments cívics i populars al voltant del projecte de l'Esquerra Independentista
aeig-15053.jpg
Diversos independentistes garrotxins han impulsat l'Assemblea de l'Esquerra Independentista de la Garrotxa (AEIG), un col·lectiu format per un grup de veïns de la comarca que volen engegar un nou projecte de treball conjunt.

Segons expliquen els promotors, l'assemblea és oberta a tothom, democràtica, transparent i "amb voluntat d'articular la unitat popular com a espai útil per totes aquelles persones i col·lectius amb voluntat transformadora que lluiten per la llibertat nacional i social dels Països Catalans des de la Garrotxa". A més, volen esdevenir un espai de confluència dels moviments cívics i populars al voltant del projecte de l'Esquerra Independentista.

D'altra banda, l'assemblea de l'esquerra independentista de la Garrotxa té la voluntat d'incentivar espais de debat, de reivindicació nacional, social i d'acció política. En aquest sentit, celebrarà un debat pel dia 10 de desembre a Montagut sobre quin ha de ser el futur de l'Alta Garrotxa des del punt de vista mediamental i col·laborarà amb els tradicionals actes contra la constitució espanyola que organitza l'assemblea de Maulets de la comarca i que enguany tindrà lloc el 5 de desembre a Argelaguer.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/2011/11/es-constitueix-l-assemblea-de-l-esquerra-independentista-de-la-garrotxa-15535
http://aeig.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>> Es constitueix l'Assemblea de l'Esquerra Independentista de la Garrotxa
23 nov 2011
A veure si us cardeu d'acord d'un puta vegada i no torneu a cardar el ridícul com tantes i tantes ocasions anteriors.

àpala!!
Re: >>> Es constitueix l'Assemblea de l'Esquerra Independentista de la Garrotxa
27 nov 2011
Sí, a això anem, a no cardar el ridicul un altre cop.
Sindicat Terrassa