Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Tornen els franquistes... Plantem-los cara!
20 nov 2011
CARTELL POST 20N OK VISUALITZACIÓ PETIT.jpg
Les eleccions estatals d'avui diumenge 20-N han retornat els hereus del franquisme al poder amb majoria absoluta. El PSOE els ha obert el camí durant l'última legislatura amb l'enèsima traïció a la classe treballadora (retallada de les pensions, reforma laboral, reforma de la negociació col·lectiva,...). Amb el PP, però, la patronal espera donar l'impuls definitiu a l'ofensiva neoliberal i per tant: s'agreujaran les retallades socials i laborals contra els drets dels treballadors, s'eliminaran llibertats i augmentarà la repressió. També els resultats d'avui suposen un retorn de l'espanyolisme ultramontà a la Moncloa, amb el seu projecte centralista i anticatalà.

Tornen, doncs, temps difícils, amenaces terribles contra els drets de la classe treballadora i les nacions oprimides. Però també tornen temps de lluita i Endavant OSAN vol donar el pas des d'aquest minut 0 de la tornada al poder espanyol dels fills dels camises blaves. És per això que aquesta nit desenes de militants d'Endavant OSAN han eixit als carrers de nord a sud de la nació i han realitzat encartellades massives amb el lema "Fora franquistes dels Països Catalans" acompanyats de la imatge de Franco, Aznar i Rajoy.

Volem deixar clar que a casa nostra, independentment de la falsejada majoria que els puguen donar les urnes en alguns territoris, trobaran tot un poble en moviment que plantarà cara a les seues retallades i les seues agressions.

Si els Franquistes manen a Espanya, és el moment d'avançar cap a la ruptura amb l'estat capitalista espanyol!

Contra el retorn dels hereus de Franco: avancem cap a la independència i el socialisme als Països Catalans.

La lluita és l'únic camí!

http://www.youtube.com/watch?v=H6iQScz73Iw
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tornen els franquistes... Plantem-los cara!
20 nov 2011
Els franquistes hi son des de l'any 1939.
Re: Tornen els franquistes... Plantem-los cara!
20 nov 2011
Lligat i ben lligat:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/434493/index.php
Sindicato Sindicat