Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La CNT es va concentrar en el míting de tancament de CiU
19 nov 2011
En el marc de la campanya "20-N: No tenim elecció. A per ells! ", una vintena de militants de CNT es va concentrar el passat divendres 18 de novembre a les portes del pavelló d'Itàlia de la Fira de Barcelona, mentre es desenvolupava el míting de tancament de campanya electoral de CiU
mitinciu01.jpg
En el marc de la campanya "20-N: No tenim elecció. A per ells! ", una vintena de militants de CNT es va concentrar el passat divendres 18 de novembre a les portes del pavelló d'Itàlia de la Fira de Barcelona, mentre es desenvolupava el míting de tancament de campanya electoral de CiU.

La concentració va durar al voltant de dues hores, durant les quals es van desplegar dues pancartes, es van repartir octavetes i es van transmetre les raons de la nostra protesta a través de megafonia. Va resultar sorprenent la constant presència de dues furgonetes de la brigada mòbil (amb els seus respectius mossos) per "controlar" una concentració totalment pacífica. Pel que sembla tot és retallable menys el ridícul excés de policia en les concentracions i manifestacions ...

A través de la concentració, la CNT pretenia retreure a CiU, un cop més, la veritable realitat de la seva gestió a la Generalitat, que dista molt de les promeses i fantasies que emergeixen durant la campanya electoral. La crua realitat és que el govern de CiU no ha mogut un dit per eradicar la subcontractació il·legal de treballadors que plaga les administracions públiques; per contra, als treballadors que es rebel·len davant d'aquesta situació, com els de la nostra Secció al Departament de Territori, se'ls reprimeix i acomiada, fins i tot durant una vaga, violant flagrantment els seus drets fonamentals.

Una nova campanya electoral arriba a la seva fi, i ens deixarà com ressaca una sèrie de promeses i hipocresies diverses. Però l'única realitat és que dilluns tot seguirà igual, i serà més necessari que mai seguir amb la lluita quotidiana en contra de la corrupció i el mal govern a les administracions públiques catalanes i la seva subcontractes.
mitinciu02.jpg
mitinciu03.jpg
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=835
http://cnt-agites.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CNT es va concentrar en el míting de tancament de CiU
19 nov 2011
en català, si us plau!
Re: La CNT es va concentrar en el míting de tancament de CiU
19 nov 2011
la noticia i les pancartes estan en català! Ximple!
Re: La CNT es va concentrar en el míting de tancament de CiU
19 nov 2011
fora intoxicadors com el del primer comentari!
Sindicato Sindicat