Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats : sense clasificar
Plomes i pintades contra l'homofòbia a seus de CiU
18 nov 2011
fotonoticia_20111117151902_500.jpg
ab1.jpg
ab2.jpg
ab3.jpg
ab4.jpg
Plomes i pintades contra l'homofòbia a seus de CiU.

A tres dies de les eleccions, la seu de Convergència i Unió de Lleida i una de les seus del mateix partit a Barcelona, concretament la del carrer Astúries (Gràcia), han rebut accions contra l'homofòbia en forma de pintades i una munió de plomes enganxades a les façanes de les oficines del partit burgès i homòfob.
Aquestes accions han estat realitzades pels Grups Bords d'Acció Antipatriarcal EMMETT (en homenatge a una de les icones de la defensa i visibilitat de la ploma, l'Emmet, un dels protagonistes de la sèrie mítica de temàtica GLT 'Queer as folk').
'La nostra ploma no té cura', 'Duran i Lleida homòfob', 'Clava'ls la ploma!' o 'CiU homòfobs' són alguns dels lemes de les pintades que assenyalen la ideologia d'odi de CiU vers lesbianes, gais, trans...
Les accions responen a les recents declaracions de Josep Antoni Duran i Lleida, candidat i cap de llista de CiU a les eleccions espanyoles, en què afirma: 'L'homosexualitat pot ser tractada per psicòlegs' i 'Estic en contra de represaliar l'assistència mèdica a les persones que busquen modificar la seva homosexualitat o controlar-la', posicionant-se així, en la defensa de les clíniques criminals que 'curen' gais i lesbianes.

Des dels Grups Bords d'Acció Antipatriarcal EMMETT, considerem que aquestes difamacions són un insult a les morts de Jamie Hubley i Jamey Rodemeyer, adolescents gais que recentment -mentre Duran i Lleida vomitava homofòbia- s'han suïcidat per culpa de l'assetjament homòfob que patien a l'institut.

Davant els atacs homòfobs, transfòbics i sexistes no ens quedarem callades. Respondrem! Visca la revolta sexual!

GBAA EMMETT

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Plomes i pintades contra l'homofòbia a seus de CiU
19 nov 2011
per molt que bramin el que aquests homofobs no podran aconseguir mai es que es criminalitzin les diferents opcions sexuals, han arrelat massa a la societat com per que un xixarel·lo aprenent de vallejo-najera pugui canviar la manera de pensar de les persones.
Re: Plomes i pintades contra l'homofòbia a seus de CiU
19 nov 2011
Canya contra l'homofòbia!
NINGÚ ENS REPRESENTA
Re: Plomes i pintades contra l'homofòbia a seus de CiU
19 nov 2011
Doncs voteu a ERC or Iniciativa que no són homofòbs com dieu, segur que fa més que una pintada.
Colera camping CNT