Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
El SEPC en contra de la presència del del President del Tribunal Constitucional a la UAB
15 nov 2011
El SEPC encoratja a tota la comunitat educativa a assistir a l'acte de rebuig que duran a terme el proper divendres a les 11h a la plaça Cívica de la UAB per anar tots junts cap a la facultat de Dret. També animen a dur la estelada i a mostrar la força del moviment independentista.
sepcuab.jpg
El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha denunciat, mitjançant un comunicat, que el degà de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona hagi convidat al President del Tribunal Constitucional a l'acte de la presentació del curs acadèmic el proper divendres 18 de novembre.

El sindicat estudiantil considera que "la figura del President representa una institució estrangera que ataca el dret a decidir del poble català ja que imposa la Constitució Espanyola i ens limita a desenvolupar-nos com a nació. Un clar exemple és la retallada a l'Estatut d'Autonomia, que malgrat no ser la via cap a l'independència i el socialisme, ha demostrat que la veu dels catalans i catalanes queda diluïda per les barreres del marc constitucional espanyol. Recordar que la Constitució Espanyola és hereva del franquisme i protagonitza una falsa transició democràtica"
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/14369/1/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat