Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : educació i societat : laboral : mitjans i manipulació
Reflexió col·lectiva el 19-N a Plaça de Catalunya a partir de les 11:00h
15 nov 2011
Diferents organitzacions sindicals, col.lectius i assemblees volem reflexionar públicament respecte a les properes eleccions.

19-N a Plaça de Catalunya a partir de les 11:00h fins al 20-N
logos-sindicatos.jpg
Davant la situació de crisi i les retallades socials i laborals que ens imposen els grups parlamentaris que aquests dies demanen el nostre vot, diem prou i reclamem una altra forma per gestionar la situació que estem patint dia a dia.

    Els minsos drets socials que tenim avui es van guanyar lluitant a les empreses i al carrer als anys setanta, i d'ençà a ara la democràcia només ha fet que retallar els drets dels treballadors i treballadores, els drets dels seus fills i filles, els drets dels seus pares... A les urnes ens demanen el vistiplau per poder retallar i robar aquest drets legalment, amagats darrera de l'amenaça de la crisi.

    Aquestes eleccions representen un circ mediàtic en el que aparentant defensar diferents idees, tots persegueixen els seus interessos personals i conservar els seus privilegis de classe. Per això mantenim que ningú ens representa.

    Davant d'aquesta situació, som moltes les persones que considerem necessària una nova forma d'afrontar aquesta realitat i no és ni de bon tros legitimar als polítics a les urnes, de les que surten reforçats igualment amb l'estratègia del vot nul i blanc. Aquesta delegació de les nostres decisions a mans dels poderosos ens perjudica en el dia a dia i ens treu la possibilitat de prendre el control sobre el nostre present i futur. Davant de les seves promeses solament tenim una opció: organitzar-nos per decidir sobre les nostres vides.

    Per aquest motiu convoquem una jornada de reflexió real respecte a la funció que el nostre vot té per legitimar aquest sistema i la necessitat de no participar d' aquesta mentida. El proper dia 19 de novembre, tots els polítics et demanaran la teva participació, però nosaltres, legitimats per les seves mentides fem una crida a l'abstenció activa i a l’organització de les persones fora del seu sistema en el que cada vot els dona permís per decidir per tu.

    Perquè ningú ens representa: abstenció activa!

    Només tu pots organitzar la teva vida

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Reflexió col·lectiva el 19-N a Plaça de Catalunya a partir de les 11:00h
19 nov 2011
També hi ha Escons en Blanc que es presenten.
Sindicat Terrassa