Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Concentració rebuig míting de CIU a Badalona dijous 10.
09 nov 2011
Contramíting demà dia 10 a Badalona, en solidaritat amb les seccions sindicals en lluita per unes condicions dignes a l'administració.
aporellos.jpg
Dins de la campanya de la CNT-AIT Barcelona "20N. No tenim elecció: A per ells!!" s'ha convocat una concentració de rebuig al míting de CIU.
Dijous 10 de novembre
20h: Teatre Principal
Adreça: Francesc Layret, 41
<M> L2 Badalona Pompeu Fabra.


El 20-N els treballadors no tenim elecció, l'única alternativa que disposem és la insubmissió, l'organització i la rebel•lió enfront d'una minoria social econòmica i política que aprofita una crisi provocada per ells mateixos per dilapidar el patrimoni acumulat per la classe obrera en forma d'empreses públiques, serveis socials, sanitat pública i pensions; lliurant-lo a empreses privades que no revertiran mai els seus beneficis al ben comú i, que a més de malbaratar fons públics, continuaran tirant a la baixa les condicions laborals i socials dels treballadors.

CiU, al Govern de la Generalitat, amb polítiques autoritàries i sense consultar a la població, està aprofundint en el projecte de classe de l’élite econòmica, retallant ajudes socials, enfonsant a la nostra sanitat, privatitzant empreses públiques i lliurant els serveis socials als empresaris. No hi ha sortida possible a la crisi per aquest camí, que només és el camí d'augmentar els comptes corrents i equilibrar els balanços d'una petita minoria a costa de la majoria social.


El nostre parlament són els sindicats i els carrers.
El 20-N, No tenim Elecció. A per ells!

CNT-AIT de Barcelona

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa