Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: laboral
Manifestació 10-Nov
09 nov 2011
Reunits a Saragossa, el 22 d’octubre de 2011 les organitzacions contra la privatització de la sanitat pública d’Aragó, Catalunya, País Valencià i Madrid, denunciem que el pròxim mes de novembre es compleixen dos anys des de que el PSOE es va comprometre al Congrés a modificar la llei que permet privatitzar la sanitat (Llei 15/97)
10novembre.jpg
Havent tingut aquesta possibilitat, durant aquests dos anys, el PSOE s’ha limitat a sol·licitar en la Mesa del Congrés ampliacions de termini setmanalment, amb l’objectiu, al final aconseguit, d’arrribar a la dissolució del Parlament sense modificar la Llei esmentada, el que permet a qualsevol govern autonòmic continuar privatitzant la sanitat.

Els processos de privatització i retalls salvatges que s’estan aplicant a Catalunya, Madrid i el País Valencià, unit a les externalitzacions i retalls de pressupostos públics, que s’estan realitzant en la resta de territoris de l’estat, són responsables de l’actual deteriorament del sistema sanitari públic, i de les nefastes conseqüències que per la població va a tenir (com s’està demostrant en estats del nostre entorn)

Així que som ací per recordar-li al PsoE que no ha fet res per abolir (ni millorar) la llei 15/97, ha estat en les seues mans, i no ha fet res més que evitar-ho.
La corrupció d'aquest sistema és flagrant i estem assistint, com cada quatre anys, al circ i despilfarro mediàtic electoral, en mig d'una crisi que ells han consentit i provocat, també des de les seues múltiples corrupcions.

Multinacionals, polítics i banquers donant-se el festí, mentre arreglen el món d'acord a les seues necessitats, i nosaltres pagant les despeses necessàries per fer-ho. LA CRISI ÉS SEUA, NO NOSTRA!!

Estem ací doncs, per dir-los a tots ells, i al PsoE, i al PP, que no som tan babaus com es pensen, que ja n’estem més que farts del deteriorament que estan provocant, per justificar les privatitzacions. Només cal veure l'evolució real de les llistes d'espera al País Valencià, l'increment de mortalitat infantil, de malalts crònics, etc.

•Senyors, menys diner en gasto militars, que s'enduen el 54% del pressupost públic.
•Menys AVEs, que no necessitem ni volem, i menys projectes faraònics que només han omplit les butxaques d'uns pocs i ens han endeutat a tots i totes.
•Pugen els impostos als rics, i vigilen l’honestedat de les seues gestions.
•Perseguisquen el frau fiscal, caiga qui caiga.
•Si els heu donat als banquers 180.000 milions de euros, perquè no els exigiu responsabilitats de la seua gestió?. Com és possible que encara parleu de donar-los més encara sense cap responsabilitat?
•Per què hem de pagar 25 milions anuals, que costa mantindre la Monarquia?, per no parlar del que ens costa l'Església catòlica, pel voltant dels 10.000 milions d’euros.


De segur que si repassen les despeses esmentades, i algunes més per l'estil, trobaran diners de sobra per un servei tan bàsic per la societat, com la Sanitat Pública; o també, per l'Educació. Serveis troncals per un futur saludable per nosaltres i els nostres fills, en definitiva, pel nostre poble.

Per tot plegat, des de La Coordinadora Antiprivatització de la Sanitat del País Valencià, CAS – PV, i en solidaritat amb tots els moviments socials que no siguen col·laboradors o coautors d'aquesta situació, ens sumem a la proposta de la Coordinadora Interestatal d'Organitzacions contra la Privatització de la Sanitat Pública i fem una crida conjunta a tots els moviments socials, assemblees de barris i pobles, i a la població en general, a organitzar-s'hi i defensar els següent punts:

•Derogació de la llei 15/97. Rescat dels centres privatitzats.
•No al copagament / repagament.
•Per una llei estatal d’incompatibilitats als Serveis públics de Salut.
•Adequació de mitjans i recursos per garantir la cobertura de les necessitats sociosanitàries de la població, reduint paulatinament els concerts privats.
•Participació i control dels i les ciutadanes en la gestió de la Sanitat.

És necessari organitzar-se, i solidàriament mobilitzar-s'hi, lluitant conjuntament contra aquesta venda que estan fent de la nostra Sanitat als voltors del Capital, que ja s'estan fregant les mans amb el negoci que se'ls ve al damunt.

Benvinguts a totes i a tots al camí de la lluita pels nostres drets!!

Avui cal estar ací i cridar alt i clar al Psoe i al Pp, i a tots els polítics corruptes...

NI PRIVATITZACIÓ / NI COPAGAMENT!!

NO A LA LLEI 15/97!!

FORA LES MANS DELS ESPECULADORS DE LA NOSTRA SALUT!!



CAS – PV
Coordinadora Assembleària de ciutadans Antiprivatització de la Sanitat del País Valencià
Mira també:
http://www.sindicatcos.cat/
http://www.sindicatcos.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=453:manifet-concentracio-manifestacio-10-nov&catid=42:c

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació 10-Nov
09 nov 2011
Una confluència exemplar la de la Coordinadora Assembleària de ciutadans Antiprivatització de la Sanitat del País Valencià:

CGT, CNT-AIT, COS, Endavant-OSAN, Assemblees i Comissions del 15-M, etc.

A veure quan ens organitzem així al Principat i resta de Països Catalans. Sindicats combatius i 15-M unides probablement podrem organitzar un vaga general amb certes garanties d'èxit, o inclús el que és millor jornades de lluita amb continuïtat
Sindicato Sindicat