Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
ERC i la República del Si: comunitat autonoma de feixistes amb impunitat o República catalana de feixistes empressonats
07 nov 2011
Proposta: Retallar la despesa militar, com ja han fet, per exemple, a Alemanya en un 40%
El proper 20 de novembre hi ha eleccions al Congrés de Diputats i al Senat espanyols. Creiem que els catalans hi hem de participar per tal de poder utilitzar a favor nostre totes les possibilitats que ofereixen aquestes institucions.

Per defensar els interessos de Catalunya en aquests comicis, un conjunt de persones compromeses amb el país que treballem per la independència des de la societat civil, de sensibilitats i orígens diversos, hem constituït la Plataforma Catalunya Sí. Des d’aquesta Plataforma volem donar suport a la candidatura encapçalada per l’escriptor i historiador Alfred Bosch i el doctor Moisès Broggi.

En un moment en què els moviments socials han guanyat els carrers de les nostres viles i ciutats, en nom del dret a decidir, la justícia social i les llibertats nacionals, no només com a opció, sinó com a necessitat urgent, creiem que és l’hora d’enfortir una nova manera de fer política, més participativa i que connecti amb la ciutadania:

- Una nova política que entenem com a acció per donar solucions eficients i reals als problemes del dia a dia de les persones, en un context econòmic extremadament difícil.

- Una nova política que entenem com a lluita per resoldre els problemes econòmics del nostre país, amb un espoli fiscal que ens impedeix mantenir l’estat del benestar tal com l’entenem i com el volem, i que atura el nostre desenvolupament.

- Una nova política que entenem com a fórmula per blindar la nostra llengua, el català, instrument de cohesió social i d’identitat col·lectiva, constantment qüestionada i atacada des de la voluntat persistentment uniformadora de l’Estat.

- Una nova política que, en definitiva, entenem necessària perquè Catalunya assoleixi la independència, indispensable per al seu desenvolupament social, cultural i econòmic.

Avui, persones amb una llarga trajectòria d’activisme per la defensa de les llibertats nacionals i democràtiques del nostre país han fet el pas d’engruixir l’independentisme polític. I nosaltres, gent bregada en la participació, en l’esperit de les accions col·lectives i democràtiques, volem fer aquest pas amb ells.

Ens constituïm, doncs, com a plataforma Catalunya Sí per donar suport a l’Alfred Bosch i a en Moisès Broggi, i a tot el que representen, en l’única candidatura independentista d’aquestes eleccions. Perquè estem cansats d’esperar, perquè volem una societat justa i lliure de la tutela d’Espanya; perquè veiem el futur amb il·lusió i no tenim por de decidir allò que volem ser. I ens cal dir-ho ben alt i ben fort pertot arreu per tal d’arribar ben aviat a poder construir de manera pacífica i democràtica el nostre futur com a Estat independent.

Fem, doncs, una crida a la societat civil a adherir-se a aquesta plataforma, convençuts que la independència política és l’única via i condició de possibilitat per resoldre els problemes quotidians de la ciutadania i del país.

Catalunya, desperta!

Ara Sí, així Sí, Catalunya Sí!

VISCA LA REPÚBLICA DEL SI!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ERC i la República del Si: comunitat autonoma de feixistes amb impunitat o República catalana de feixistes empressonats
07 nov 2011
PROPAGANDA ELECTORAL!fora d' indy, també la d' ESCONS EN BLANC! o aqquesta no molesta?
No cal ser tant hipocrites.
Re: ERC i la República del Si: comunitat autonoma de feixistes amb impunitat o República catalana de feixistes empressonats
07 nov 2011
on veus tu propaganda electoral_?¿

On posa vota ERC¿
Re: ERC i la República del Si: comunitat autonoma de feixistes amb impunitat o República catalana de feixistes empressonats
07 nov 2011
Ara tampoc podem criticar als buroc-rates aquestos? Si ho fem també serem sectaris que no surten del ghetto polític? Molts que no sabeu on cagueu us heu tret la màscara.

Espero que Indy borri el post el més aviat posible.
Re: ERC i la República del Si: comunitat autonoma de feixistes amb impunitat o República catalana de feixistes empressonats
07 nov 2011
Aquí hi ha una nova onada de trolls que pengen propaganda electoral sota el beneplàcit de molts. El que es vol es que Indymedia perdi la qualitat de ''Indy''. L' esquerra en general amb tant complexe que teniu, se us fica UGT, CCOO, Esquerra, ICV i ni us adoneu.

Per lo demés. Que creieu que ficant aquí la vostra merda rascareu algun vot? Polítics, feu pena. Vinga va, sols falta el PSC.
Sindicato Sindicat