Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : antifeixisme : amèrica llatina : altres temes
Fòrum Social Català 2012
07 nov 2011
CRIDA A L’ASSEMBLEA DEL FÒRUM SOCIAL CATALÀ 2012
Iniciem aquest fòrum amb una invitació a tots els col·lectius que lluitem i combatem aquest sistema injust i caduc que viola impunement els drets fonamentals de la humanitat..

Fem aquesta convocatòria amb la ferma voluntat de crear un espai comú i sinèrgic amb els diferents grups i moviments socials existents per tal d?assolir tots plegats el doble objectiu de:.

1.Promoure una mobilització mundial coincidint amb el Fòrum Econòmic de Davos (25 al 29 de Gener del 2012).

2.Vincular i crear propostes alternatives dins d?un procés que permeti desenvolupar a tot arreu una consciència de l?articulació entre el local i el global com a clau de volta de qualsevol resposta sostenible a la crisi del sistema i que ens permeti per tant de pensar i actuar tan localment com global..

Resulta evident que el treball en xarxa maximitza la difusió, la generació i el impacte de les accions; per tant, cal utilitzar tots els canals al nostre abast per tal de treballar colze amb colze per aquest altre món que sabem que és possible i necessari..

Per tot això, i d?acord amb la idea, expressada en anteriors reunions, de fer un Fòrum diferent i innovador, ens autoconvoquem en assemblea el proper DIMECRES 16 DE NOVEMBRE A LES 19H (al 3r. pis de Rivadeneyra, número 6)..

Tots plegat, construïm el nou Fòrum Social Català, com a PROCÉS de mobilització i de confluència de propostes!.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat