Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat : laboral : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Nota als mitjans respecte la carta adreçada a Artur Mas sobre l’Hospital Dos de Maig
07 nov 2011
Comunicat vàries Associacions Veïnals de Barcelona
Mitjançant aquesta nota les associacions de veïns dels barris més propers a l'Hospital Dos de Maig (HDM) volem demanar als mitjans de comunicació que facin arribar a l'opinió pública el contingut de la carta que varem adreçar, juntament amb la FAVB, al senyor Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta va ser entrada al registre del Departament de Presidència el dia 7 d’octubre passat i posteriorment també ha estat enviada a l’Alcalde de Barcelona i al Conseller de Salut del Govern de la Generalitat.

Demanem que es doni a conèixer el contingut de la carta perquè creiem que és important que es conegui el grau de preocupació que hi ha en els nostres barris al respecte però, sobretot, perquè siguin conegudes les propostes que s’hi fan per aconseguir que l’HDM segueixi amb la seva activitat sense privatitzar-se. (carta pdf)*

El possible tancament o privatització del nostre hospital és de la màxima gravetat per als nostres barris com usuaris directes del mateix, però entenem que també ho és per a tota la ciutat i per a tots els que volen un sistema sanitari públic i de qualitat.Aprofitem l’ocasió per informar que encara no hem tingut resposta a la carta i, al mateix temps, reiterem públicament la nostra reivindicació de què se’ns faciliti tota la informació disponible de manera plenament transparent a fi que puguem participar (amb temps i mitjans suficients per incidir-hi de veritat) en la definició d’una solució positiva per aquest cas que, lògicament, hauria de comptar amb el consens dels barris més afectats.

Agraïm per endavant la seva col·laboració i ens oferim per aclarir qualsevol dubte o per ampliar l'informació. Per qualsevol d'aquests casos poden trucar a: Jaume Torrens (AV Sagrada Família) al mòbil 696 676 009 o a Miquel Catasús (AV Clot-Camp de l'Arpa) al 661 090 600 . (carta pdf)**


Atentament:


AV Sagrada Família
AV Dreta de l'Eixample
AV Clot-Camp de l'Arpa
AV Baix Guinardó
amb el suport de la FAVB
Barcelona, 2 de novembre del 2011

CARTA PDF *
http://www.confavc.org/images/stories/confavc/noticies/Barcelona/2demaig

CARTA PDF **
http://www.confavc.org/images/stories/confavc/noticies/Barcelona/2demaig

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nota als mitjans respecte la carta adreçada a Artur Mas sobre l’Hospital Dos de Maig
07 nov 2011
els dos enllaços donen error a l'hora de veure l'arxiu de la carta.
Sindicat Terrassa