Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : laboral
*mobilitzem-nos per a defendre la continuitat del 3º sector
06 nov 2011
A LES treballadores del 3º sector, a totes les treballadores,



En el nostre sector, com està passant pertot arreu a les treballadores, les retallades, impagaments, tancaments, acomiadaments, empitjorament de les condicions de treball,… van en augment. Rar és el centre o el servei que no està amenaçat de tancament o ja retallat.



En les últimes setmanes companys de diverses empreses del sector s'han posat en contacte amb nosaltres de forma espontània planteant la necessitat de “fer alguna cosa” als quals hem convidat a la pròxima reunió de la plataforma. Com els interessats han anat en augment hem decidit convocar una ASSEMBLEA OBERTA amb la intenció de tractar la situació i valorar les possibilitats de lluita conjunta contra les retallades de cara a mantenir els llocs de treball i els serveis (que són serveis necessaris per a les persones més necessitades)



Sabem que és difícil plantejar la lluita però la situació que estem vivint (sense antecedents) i sobretot el que des de diversos llocs ens arribe eixa necessitat de “fer alguna cosa” ens dóna expectatives. Pensem que intentar mobilitzar-nos i mobilitzar al major nombre de companys és possible i que una gran mobilització podria plantar cara als atacs que estem patint. Sabem que sembla ilusori i utòpic, però vam pensar que necessitem il·lusionar-nos i que utòpic és pensar que ací se va “a salvar” algú o algú ens va a salvar com no ens moguem nosaltres.



Us convidem a tots a participar i a estendre esta convocatòria:



*dimecres 9 DE NOVEMBRE A LES 18 HORES EN LA PLAÇA DE LA MONTANYETA

(ALACANT)



CONTRA LES RETALLADES, ELS ACOMIADAMENTS, ELS TANCAMENTS DE SERVEIS SOCIALS I L'EMPITJORAMENT DE LES CONDICIONS DE TREBALL EN EL TERCER SECTOR.



UNIM-NOS PER A LLUITAR PER NOSALTRES MATEIXOS.







Plataforma de Treballadores d'AFEMA



(Col·lectiu independent i assembleari)

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat