Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
[ MANIFESTACIÓ] Molins de Rei Dempeus per la Sanitat Pública
06 nov 2011
'Gran manifestació contra les retallades i privatització de la sanitat!'
Dilluns 7 de novembre a les 20.00 hores
comença davant de l'Ajuntament.

MANIFESTACIÓ fins al centre sanitari de la Granja (Nou Centre d'Assistència Primària)




Convoca: Plataforma Molins contra les Retallades

No al tancament d'urgències!

Volem servei de 24 hores de qualitat!

Volem farmàcies de guàrdia durant tota la nit!

No al colapse del CAP!

Volem que cobreixin les baixes del personal sanitari!



Segueix al facebook: http://www.facebook.con/pages/Molins-Contra-Les-Retallades/2076863192896

Afegeix-te a l'esdeveniment: http://www.facebook.con/event.php?eid=261862320526487

--------------------------------------------------------------

FEM DIFUSSIÓ:



Aquestà serà la 15a manifestació des del dilluns 1 d'agost, on vàrem reunir-nos 500 persones. D'això ja en fa 3 mesos i des del Govern de la Generalitat de Catalunya no han rectificat cap de les retallades sanitàries.

Al contrari, la situació està EMPITJORANT tant en el nostre CAP com en els Hospitals de la comarca. El nostre CAP està saturat, tant les urgències de dia com també creix la llista d'espera per visites rutinàries. Continuem tenint 3 metges de baixa que no han estat substituits per altres metges i això contribueix al colapse del servei sanitari. Un molinenc va estar a punt de morir per la falta d'urgències!

Fa 2 mesos vàrem aconseguir que 700 molinencs i molinenques sortissin al carrer. La resta de dilluns hem estat entre 100 i 200 persones i normalment hem estat la mateixa gent.

El govern de la Generalitat de Catalunya vol que ens cansem però nosaltres no volem que se surtin amb la seva.

HEM DE TORNAR A SORTIR AL CARRER DE FORMA MASSIVA. US DEMANEM QUE FEU AQUEST ESFORÇ. SABEM QUE TOTHOM TÉ COMPROMISOS FAMILIARS I QUE POTSER PENSEU QUE NO SERVIRÀ DE RES PERÒ ENS ESTAN TOCANT UN DRET BÀSIC COM ÉS LA SALUT!

EL 7 DE NOEVMBRE HEM DE TORNAR A DEMOSTRAR QUE A MOLINS DE REI NO VOLEM LES RETALLADES SANITÀRIES! VOLEM UNA SANITAT PÚBLICA DE QUALITAT!

NOSALTRES NO HEM GENERAT LA CRISI I NOSALTRES MANTENIM LA SANITAT PÚBLICA AMB ELS NOSTRES IMPOSTOS! JA N'HI HA PROU DE JUGAR AMB ELS NOSTRES DRETS!

--------------------------------------------------------------

Per altra banda, Molins contra les Retallades estem contactant amb altres plataformes de la comarca i estem preparant una gran mobilització comarcal de cara al proper 18 de desembre a les 17.00.

Us anirem informant properament!
--

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [ MANIFESTACIÓ] Molins de Rei Dempeus per la Sanitat Pública
07 nov 2011
crec que hauríem de començar a acceptar que l'estat del benestar s'està anant a la merda i que aquest és un procés irreversible ja que desde que hem traspassat el pic del petroli ens trobem en el declivi de l'era del petroli. Això significa que no serveix de res reclamar res al poder. És evident que aquells que ostenten el poder destinaran cada cop més els més escassos recursos a allò que els hi pot permetre seguir en el poder amb els seus privilegis. o sigui que els cossos repressius seran l'últim que caurà.
Sindicato Sindicat