Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Crónica de la manifestació anti-represiva del 5 de novembre.
06 nov 2011
repressio.jpg
Ahir 5 de novembre de 2011, va tenir lloc a la Pl.Diamant a Gràcia, la manifestació anti-represiva en solidaritat amb els encausats a la vaga general del 29 de setembre i l' 1 de Maig.

Aproximadament a les 18:30-19:00 es va sortir de la plaça i es va baixar per el carrer de l´Or i el carrer de verdi, seguidament per el carrer de terol i es va baixar per Torrent de l' Olla fins el carrer de Còrsega on va començar la presencia dels cossos de repressió. En tot el recorregut es van fer pintades i es va assenyalar als culpables. Desprès de continuar per el carrer de Còrsega es va avançar fins la avinguda diagonal on la presència policial es va perpetuar, no obstant, el fort caràcter unitari de la mani va permetre finalitzar-la i acabar amb la cremada de fotos dels principals culpables de la precarietat que viu el poble ara mateix.

La mani va estar marcada per un fort caràcter combatiu de tots els manifestants. Esperem més cròniques i més informació sobre el numero concret de manifestants i informació addicional.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crónica de la manifestació anti-represiva del 5 de novembre.
06 nov 2011
Us demano disculpes per la brevetat, esperem que es publiqui més info. En general, molt bé la mani d' ahir.
Sindicato Sindicat