Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
absoluciogargante
04 nov 2011
amics de gargante demanan solidaritat i denuncian a TV3 I MOSSOS.
Som companys i companyes de feina, de militància política o sindical, amics i amigues del Josep que veiem com des del Govern estan malmetent les condicions de treball, privatitzant l’estat del benestar i empobrint al poble, mentre tothom que lluita contra aquesta situació és potencialment un o una multada econòmicament, portada a judici o colpejada pels Mossos d’esquadra.

Pensem que ni la Fiscalia, ni els Mossos d’esquadra, ni la Direcció de TV3 són neutrals en aquest estat de les coses i que el judici contra el nostre company i amic és només una manera de passar-li factura per haver donat la cara per molts i moltes de nosaltres en la seva activitat laboral, política o veïnal.

Per tant, animem a tots els col·lectius, organitzacions, assemblees e individus a ajudar-nos a estendre aquesta campanya de denuncia i a sumar-se a la protesta el dia del judici, que esta previst pel dijous 23 de febrer de 2012 a les 11h. al jutjat penal nº 25 de la Ciutat de la Injustícia.

Per missatges de suport, preguntes o el que creieu oportú:

garganteabsolucio ARROBA gmail.com

Podeu aportar ajut econòmic al següent numero de compte corrent:

1491 0001 26 0010010209

Una mica de historia:

Aquest judici comença el passat 29 de setembre de 2010, durant la Vaga General convocada contra les retallades laborals imposades pel Govern Central del PSOE. Aquell dia, molts i moltes vam sortir al carrer per mostrar el nostre rebuig a aquestes mesures. A la Plaça Universitat, i quan la manifestació anava direcció Departament de Treball, els Mossos d’esquadra van impedir que la gent continués el camí carregant amb duresa contra els i les manifestants.

Setmanes després, en Josep es detingut quan sortia de l’autobús de treballar a Plaça Espanya. L’esposen dos Mossos de paisà i se’l enduen a la comissaria de Les Corts on li fan passar tota la nit fins el dia següent que es traslladat als calabossos de la Ciutat de la Injustícia.

La denuncia contra ell l’acusa d’aldarulls a Plaça Universitat i de trencar una càmera de TV3 que estava filmant les carregues dels Mossos i la autodefensa dels i les manifestants.

En Josep és afiliat de la CGT, membre de la secció sindical d’autobusos de TMB, ha fet de portaveu en múltiples ocasions dels treballadors i treballadores. També milita a la Trobada Alternativa de Nou Barris i a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP). Participa, dintre de les seves possibilitats, a l’Assemblea d’indignats i indignades del seu districte.

A nivell de l’empresa on treballa participa a TMB Solidari, una ONG on posa el seu temps lliure per transportar nens i nenes sahrauís quan venen a passar l’estiu a la nostra terra, persones amb problemes de mobilitat o traslladar autobusos per ser utilitzats a Cuba.

http://garganteabsolucio.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: absoluciogargante
05 nov 2011
Aquesta noticia repetida a la columna de la dreta, ha desplaçat un altre que tambe mereixia ser-hi...
Millor estar atent per quan quedi fora tornar-la a penjar, abans no.
Una mica de respecte i solidaritat amb les demes lluites, si us plau.
Menys afany de protagonisme i mes sensibilitat.
Re: absoluciogargante
05 nov 2011
Ja se que diu altres coses.
Pero no es gaire respectuos, el anar ampliant cada dia la noticia com a tactica propagandistica, perque desplaça les demes noticies.
Aixo seria mes propi de una campanya comercial.
Re: absoluciogargante
05 nov 2011
No crec que estigui penjat amb aquesta intenció.
Però que hi farem.. sempre hi han estupids pujats de to que sols volen protagonisme per a les seves mogudetes, pensant-se que la resta son atacs contra ells o el seu moviment (si en tenen..).
Dedicat a fer alguna cosa que no sigui controlar les noticies que es pengen a indymedia.. si tant calid et penses ser..
Re: absoluciogargante
05 nov 2011
En aquest cas en concret, al Garganté no se li demanen explciacions per donar la cara en cap assumpte. Només se li demana la seva responsabilitat per trencar-li l'eina de treball a un altre assalariat. Així que a llepar el Gargante i qualsevol estúpid que vulgui donar-li calerons. Si demaneu diners a la gent, al menys expliqueu la veritat de quin és el motiu. El Garganté (amb la seva xuleria. I els que el coneixeu de veure'l per les cotxeres sabeu de que parlo) li va trencar amb tota la mala òstia una càmera de video a un periodista, i obviament, aquest periodista, per no pagar la càmera de la seva pròpia butxaca, ho va denunciar. Ni més ni menys. No hi ha cap tipus d'ideologia romàntica al darrere. Només un paio xulo que va actuar contra el dret d'informació. Així que a cagar, noi. Que el donen els diners els teus amics de les caputxes i els esprais. Deixeu d'enganyar a la gent.
Re: absoluciogargante
05 nov 2011
Tu estas contra de les caputxes i els sprais?
Estas millor a favor de la difusio d'idees via valla publicitaria, o lona gegant, oi?
I per suposat, els missatges en un telenoticies, o un bon "30 minuts" que ens informi be de com esta el mon i qui son els dolents.
Si una camara de TV3 es una eina de treball, les porres de la policia tambe ho deuen ser...perque totes dues "eines" treballen per defensar els mateixos interesos.
Re: absoluciogargante
05 nov 2011
El mateix que els indignats, els de l' 1 de maig i totes les preses...
No doneu diners ni mogueu el cool per cap pres que per alguna cosa son allà!
Totes les preses amb la seva xuleria (els que els coneixeu sabreu de que parlo) que els caracteritza han passat per alt les lleis amb els seus atacs inprecisos i fora de lloc, ja que cap a servit per derrotar, ni enfonsar el capitalisme, sols han molestat a policies (treballadors com tots) amb la seva feina, fins hi tot n' han ferit! (pocavergonyes..).
JA! Com el que va escopir a un diputat! que s' ha pensat?
Ni un sol diner ni una sola gota de solidaritat, que ho fagin els seus amics de els caputxes, els esprais i les pistoles.
Deixeu d' enganyar a la gent siusplau..
Re: absoluciogargante
06 nov 2011
No crec que estar a favor d'atacar els periodistes sigui molt intel·ligent... són currants que fan la seva feina i punt. Si fem una acció per difondre una injustícia si cal ens podem tapar, però embestir a periodistes... és una cagada i gran.
Re: absoluciogargante
06 nov 2011
reflexiona més a fons doncs..
Per culpa de qui hi ha molta gent acusada, empresonada, multada....
El periodista potser no en té cap culpa o una molt mínima. Però crec que qui va rebre l' atac va ser la camera i no el periodista.
Sindicato Sindicat