Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Activitats al BANC EXPROPIAT de Gràcia
04 nov 2011
PROPERES ACTIVITATS al banc expropiat de Gràcia
Travessera de Gràcia 181 <m> Joanic o Fontana

L'espai està obert cada dia de 17h a 22h. Aquest horari s'ampliarà en funció de les activitats.


Dissabte 5: 16h classe d'iniciació a la guitarra. Cal portar guitarra.

Diumenge 6: a partir de les 11h taller de pintura per a nens i nenes.

Diumenge 6: taller de primers auxilis d'11h a 21h. Si vols participar cal que siguis puntual pel matí i que et puguis comprometre a estar tot el dia.

Dimecres 9: Sopador vegà (20h) + Passe de vídeo (21h): “End civ: resist or die”

“Pelicula de Franklin Lopez que examina l'addicció a la violència sistemàtica i la explotació al medi ambient que domina les cultures “civilitzades” occidentals. Basada en els llibres “Endgame” de l'autor Derrick Jensen on es pregunta: Si la teva terra és envaïda per extraterrestres que destrueixen boscos, enverinen l'aigua i l'aire, i contaminen les collites, resistiries l'ocupació?”

Dijous 10: 19h assemblea de l'espai. Si vols fer alguna activitat o participar del projecte, aquest és el teu moment.

Divendres 11: 19h xerrada «Les energies que ens envolten i com ens afecten a la salut»

Divendres 11: 20h el grup de treball d'habitatge i espai públic de l'assemblea de la vila de Gràcia organitza un cine-fòrum amb el documental «Oscuros portales» de Falconetti Peña. Es farà a la plaça de les Dones del 36, però si plou es passa l'activitat al banc expropiat.

"Situat al centre històric de la ciutat, el vell Barri Xino s'havia convertit en un suculent pastís immobiliari. A la seva Frontera Nord, una legió de cívics aquarterats en museus, universitats i centres de cultura contemporània, esperava a què la policia els netegés els carrers d'insolvents per tal d'apoderar-se'n. A la seva Frontera Sud, els lloctinents de la indústria turística desembarcaven les seves tropes d'ociosos des dels moderns creuers atracats al port. Un setge en tota regla havia començat, una guerra que s'encebava en les dones del carrer. Es lluitava casa per casa ... ".


Altres activitats que estan en preparació: classes de salsa (necessitem miralls), de flamenc (miralls i fustes pel terra), de jiu-jitsu (tatamis i quimonos) i biblioteca (llibres que no es puguin trobar a la biblioteca pública).

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Activitats al BANC EXPROPIAT de Gràcia
04 nov 2011
Festival ...

"Divendres 11: 19h xerrada «Les energies que ens envolten i com ens afecten a la salut»"

Ja començem amb ximpleries pseudocientifiques ... que si energies positives, que si ying yang, reiki, homeopatia, beure el teu pixum i merdes d'aquestes

MAGUFOS? NO GRACIES!
Re: Activitats al BANC EXPROPIAT de Gràcia
04 nov 2011
No seran les ones radioelèctriques, telefonia mòbil, microones, etc.? Pregunto, eh?
Re: Activitats al BANC EXPROPIAT de Gràcia
04 nov 2011
Falconetti Peña: o sigui, Santiago López Petit boy. Aneu okupant espais per negociar i sobreviure de subvencions.
Desprès, Santi, no pretenguis enganyar als teus fidels, explicant que t'aprofites del sistema per subvertir-lo. Parla clar d'una vegada. Ets l'ultim recurs del sistema dominant. Per això set paga...Ja esteu al Ateneu Llibertari del Casc Antic, ara, a més dels joves de UGT, a la CGT, demà?
Si et veis el José Antonio, ens tornaria a deixar
Re: Activitats al BANC EXPROPIAT de Gràcia
05 nov 2011
los que os conoceis tan bien,yamaros poe telefeno para vuestras rencillas, y si publicais aquí,hacedlo de forma que todo el mundo lo pueda entender, grupito de fantasmas...
Re: Activitats al BANC EXPROPIAT de Gràcia
05 nov 2011
Em sembla que t'equivoques... No és que jo li tingui massa simpatia al López Petit, però en qualsevol dels casos això és totalment irrellevant per les següents raons:

-Per una banda, aquesta activitat no la munta la gent del banc okupat sino l'assemblea d'indignades de Gràcia, concretament el grup de treball d'habitatge i espai públic. Potser algun dels seus membres, de colors polítics força diversos, participa també del banc okupat, però no té perquè i de fet tant és.

-Per una altra, programar un documental de Falconetti Peña en cap dels casos implica la seva participació. Seria absurd pensar que per projectar Titanic, per posar un exemple, darrera dels programadors del passi hi estigués James Cameron. Doncs això exactament igual.

-Si això no fos poc per mostrar l'absurd de la teva aportació, Falconetti Peña no és ni López Petit ni cap dels seus acòlits. Que dediqués un documental a l'autonomia obrera on col·laborava Espai en Blanc (t'agradi o no el seu arxiu sobre el tema és immillorable) no significa res més que això mateix, i tal com queda demostrat al mateix documental aquella història no és patrimoni seu sino de tota la gent que la va viure, de diverses tendències i posicions. La resta de documentals que ha fet tracten temes prou allunyats dels interessos de l'òrbita López Petit, i de fet te'n recomano el visionat.

Tot i així, si en López Petit o gent de la seva òrbita volen participar d'experiències col·letives en un pla d'igualtat benvinguts siguin, bé que també hi participen trotskistes, independentistes i gent depolititzada. Em sembla que l'excés de bilis que provoca el teu odi envers López Petit, i repeteixo que tampoc és sant de la meva devoció, t'ha impedit llegir res més del post que "Falconetti Peña", i és llàstima perquè així en quatre dies et sortirà una úlcera.
Re: Activitats al BANC EXPROPIAT de Gràcia
05 nov 2011
Potser m'equivoco, és cert. No penso seguir parlant del Falconetti Peña, amb el que per cert, tinc una bona rel.lació.
Del documental de la Autonomia Obrera, l'he vist molts cops i que vols que et digui, si fos l'historia del Pa amb Suc(PSUC), o de qualsevol lluita d'aquells anys, no me'n adonaria de la diferencia.
L'arxiu a la web de l'autonomia, et dono tota la raó del mon. I encara manquen les aportacions de la família del company Múrcia.
La bilis i l'ulcera, amb 66 anys i
molts em-trepans de barra de quart de quilo(reals amb torna), al menjador de la fabrica des de ben jovenet, no crec que s'escaigui
Re: Activitats al BANC EXPROPIAT de Gràcia
05 nov 2011
por qué indymedia censura este comentario?:

---

hombre, tampoco es nada nuevo, el infoespai ya está en una sede bankaria y existen multitud de sitios donde se hacen talleres gratix o por poca pasta.

no sería mejor hacer algo nuevo?
Sindicato Sindicat