Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat en relació a l'atac un còctel molotov que ha patit el local de Terrassa Respon
04 nov 2011
El local social que acull l’associació Terrassa Respon i la central de compres de la Cooperativa Integral a Terrassa ha patit un atac a les 3:40 de la matinada del 2 de novembre de 2011.
DSC01367.JPG
DSC01379.JPG
COMUNICAT EN RELACIÓ A L’ATAC AMB UN ‘CÒCTEL MOLOTOV’ QUE HA PATIT EL LOCAL DE TERRASSA RESPON

L’associació Terrassa Respon i la central de compres de la Cooperativa Integral a Terrassa comuniquen que el local social que acull les dues entitats, situat al carrer Societat número 6, ha patit un atac a les 3:40 de la matinada del 2 de novembre de 2011. L’incendi no ha provocat desgràcies personals però si quantioses pèrdues econòmiques i materials a les dues plantes del local.

El còctel ha esclatat a la sala que fa de menjador i el fum ha afectat totes les sales de les dues plantes del local de Terrassa Respon, que és un col·lectiu anticapitalista que es va crear fa un any i mig i que treballa activament amb la resta de moviments socials de la ciutat. Terrassa Respon impulsa una cooperativa de consum, un kafeta-menjador, un espai de cultura crítica, un espai d’assessorament legal i laboral (que organitza tallers) i una iniciativa d’intercanvi lingüístic. Al mateix temps, cal destacar que es tracta d’un espai obert a tota la ciutadania de Terrassa i que ha acollit un gran nombre d’actes culturals i socials.

El fum ha ennegrit les dues plantes del local i totes les estances: la cuina, la kafeta, els lavabos i l’habitació que acull la cooperativa de consum de productes d’alimentació. El local ha hagut de suspendre temporalment les seves activitats per culpa de l’incendi. Ara caldrà comprovar si ha quedat afectada l’estructura de l’immoble.

Davant d’aquests fets, declarem:

1- Es tracta d’un atac terrorista contra els moviments socials i de lluita de la ciutat de Terrassa.

2- Amb aquesta acció, no només han atacat al col·lectiu Terrassa Respon, sinó també a la resta de col·lectius anticapitalistes i combatius de la ciutat.

3- Exigim que s’aclareixin els fets i que es porti a terme una investigació per tal que no quedin impunes atacs d’aquest tipus, que no és la primera vegada que es pateixen a la ciutat.

4- Exigim que les autoritats municipals condemnin una acció que no és res més que un atac als moviments socials.

Per tot això, us convoquem a la roda de premsa i posterior concentració de protesta que tindrà lloc a la Plaça del Poble (antic Raval de Montserrat) el dijous 3 de novembre a les 19.30h.

Les entitats, col·lectius i associacions sotasignants manifestem que l’atac patit no aconseguirà afeblir el més mínim les nostres reivindicacions i la nostra feina. Fets com aquests reforcen la solidaritat entre totes les persones que treballem per aconseguir un món més just.

TERRASSA RESPON, COOPERATIVA INTEGRAL CATALANA–TERRASSA, ACCIÓ AUTÒNOMA, ASSEMBLEA DE JOVES DE TERRASSA, SOLIDARITAT ANTIREPRESSIVA DE TERRASSA, CGT, CUP, ENDAVANT, CONSELL DE LA JOVENTUT, ASSOCIACIÓ ESPAI DEMOCRÀTIC INTERCULTURAL, MOVIMENT 15-M DE TERRASSA, RED-ASOCIA, CASAL ARGENTÍ A SABADELL, FEDERACIÓN DE ASOCIACIONES DE INMIGRANTES DEL VALLÉS, LLITA INTERNACIONALISTA, UNITAT CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME, PSUC-VIU, EUiA, MOVIMIENTO POR LA DEFENSA DE LOS DERECHOS DEL PUEBLO- MODEP COLOMBIA, COOPERATIVA INTEGRAL CATALANA.

Si algun col·lectiu, entitat o associació es vol adherir al comunicat ens pot enviar un correu electrònic a terrassarespon ARROBA gmail.com.
-------------------------------------------------------------------------------------------

A la concentració del dia 3 de novembre a la Plaça del Poble, en resposta a l'atac que hem sofert al nostre local social, s'ha proposat que donéssim un compte corrent per que, qui vulgui, pugui fer aportacions econòmiques per ajudar-nos a superar aquest entrebanc.

El compte el tenim obert a UNNIM i és el número:2107-0172-68-3285725642

a nom de TERRASSA RESPON.

Us quedarem molt agraïts i agraïdes.

http://www.setmanaridirecta.info/noticia/llancen-un-%E2%80%98coctel-molo

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=9640

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=9661

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat en relació a l'atac un còctel molotov que ha patit el local de Terrassa Respon
04 nov 2011
Cabrones!! Habrá que devolvérsela con sutileza y anonimato.
Sindicat Terrassa