Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: criminalització i repressió
absolucio gargante
03 nov 2011
informacio del cas gargante
Som companys i companyes de feina, de militància política o sindical, amics i amigues del Josep Garganté que veiem com des del Govern estan malmetent les condicions de treball, privatitzant l’estat del benestar i empobrint al poble, mentre tothom que lluita contra aquesta situació és potencialment un o una multada econòmicament, portada a judici o colpejada pels Mossos d’esquadra.

Pensem que ni la Fiscalia, ni els Mossos d’esquadra, ni la Direcció de TV3 són neutrals en aquest estat de les coses i que el judici contra el nostre company i amic és només una manera de passar-li factura per haver donat la cara per molts i moltes de nosaltres en la seva activitat laboral, política o veïnal.

Per tant, animem a tots els col·lectius, organitzacions, assemblees e individus a ajudar-nos a estendre aquesta campanya de denuncia i a sumar-se a la protesta el dia del judici.

Per missatges de suport, preguntes o el que creieu oportú: garganteabsolucio ARROBA gmail.com

Podeu aportar ajut econòmic al següent numero de compte corrent: 1491 0001 26 0010010209

Per informació del cas:

http://garganteabsolucio.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: absolucio gargante
04 nov 2011
¿Cuándo es el juicio? No lo pone en la Web. Pondremos dineros, iremos al juicio y lo que haga falta, cualquiera se merece eso pero Gargante, eso y más.
Sindicato Sindicat