Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
>>> Inauguració del nou local de la COS a València
27 oct 2011
Prop d'un centenar de persones a la inauguració del Casal Obrer i Popular – Francesc Santacatalina.
inauguracio1.jpg
inauguracio4.jpg
El passat divendres 7 d'Octubre, tingué lloc l'acte d'inauguració del nou Casal Obrer i Popular, i d'homenatge al nostre estimat company Paco Santacatalina, afiliat de la COS a l’Horta Nord, que ens va deixar l’agost de 2010.

Prop de 100 persones, entre companys i companyes del Casal, de les organitzacions, veïns i veïnes, i membres del 15M del barri, plenaren l'espai amb bones vibracions i molta alegria.

En primer lloc, i durant més de mitja hora les companyes i companys de les colles de dolçaina i tabal de la Societat Coral el Micalet i l'Estrela Roja de Benimaclet, ens estigueren amenitzant i engrescant l'inici de l'acte. Tot seguit, la companya Aina, ens va del·lectar amb una meravellosa albà, per acabar els actes al carrer, amb una miqueta de pólvora i correfoc a càrrec de les companyes i companys de la Colla de Dimonis de Benimaclet.

Una vegada dins del local, i després d'escoltar puny en alt, una vibrant i emocionant interpretació de la Muixeranga, tingueren lloc els dos parlaments. En primer lloc, de la companya Pepa Gea, que en nom de tota la família del company Paco Santacatalina, ens va parlar del nostre benvolgut company, i va agrair la iniciativa de posar en marxa aquest nou espai i centre social. En segon lloc, parlà el company Gonçal Bravo en nom del Casal i de la COS, que va explicar les raons de la creació del nou espai, el seu funcionament, etc., va presentar l'exposició sobre la situació als camps de refugiats i als territoris ocupats del Sàhara Occidental (cedida i muntada per les companyes i companys de Sàhara Acció Solidària, de Silla, a l'Horta Sud), i va agrair tota l'ajuda i col·laboració rebudes, i en demanà més encara per poder-li donar la màxima vida possible al Casal.

Tot va acabar amb un berenar i uns quants refrescos, enllestint una jornada realment inoblidable i engrescadora.

Des del Casal volem agrair molt sincerament tota l'ajuda i col·laboració rebudes, i l'assistència, per part dels companys i companyes del CAS-PV, de la COS, del Fòrum per la Memòria del País Valencià, d'Eurôpa Maldesktro, d'Endavant-OSAN, del 15M de l'Olivereta-Nou Moles, del Grup Germinal, del PSAN, de KrisàlidaTV, d'En Voz Alta, de l'Assemblea de Veïns i Veïnes de Benimaclet, del SEPC, de les colles de dolçaina i tabal del Micalet i Estrela Roja de Benimaclet, del PCPE, de l'MDT, del Bassot, etc. Gràcies de tot cor.
Mira també:
http://sindicatcos.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=444
http://sindicatcos.cat/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat