Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Jornada de Gènere i Explotació Laboral (Vilanova i la Geltrú)
25 oct 2011
El proper dissabte 5 de novembre a les 19h CNT- Feminista- LGTB i CNT Vilanova i la Geltrú faran una activitat al voltant de Gènere i Explotació Laboral.
cartell_vilanova_web.JPG
L’activitat s’iniciarà amb la presentació del llibre “El traç de les Invisibles: Reflexions entorn el treball des d’una prespectiva de gènere” i a continuació es passarà a fer una breu presentació del nou col•lectiu Feminista- LGTB de CNT Catalunya que té com a objectiu donar assesorament i tenir un espai de mobilització i lluita al voltant de gèrere i identitats sexuals en l’àmbit laboral.

El llibre “El Traç de les Invisibles” explica de manera molt esquemàtica, donant exemples, dades i referències, qüestions com: naixem o ens fem dones? som dones?, com les dones es reubiquen a l’engranatge capitalista, la divisió sexual del treball, les invisibles (cures i treball no remunerat), migracions (les dones en un món procés de globalització), treball sexual: estigmes, esteriotips i demés mentides, la campanya de boikot a la mutlinacional tèxtil Inditex ..
Tot això donant un espai en blanc per a la reflexió personal i coherent d’aquests punts, que amb diferents visions, confirguren l’escenari del feminisme antiautoritari actual.


Lloc: c/ Teatre 21, baixos (Vilanova i la Geltrú)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornada de Gènere i Explotació Laboral (Vilanova i la Geltrú)
25 oct 2011
A
I
T
????
Sindicato Sindicat