Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: indymedia : laboral
Setmana de lluita 14-18 Nov contra el pacte social i per la vaga general
25 oct 2011
"


Les organitzacions sindicals Confederació General del Treball (CGT), Confederació Nacional del Treball (CNT) i Solidaritat Obrera (SO), ens vam reunir el passat 17 d’octubre amb l’objectiu de continuar donant passos encaminats a la unitat acció, la mobilització i cap a la Vaga General.

Unes mobilitzacions que es fan necessàries contra les polítiques de retallades socials, el desmantellament dels serveis públics (sanitat, transport, ensenyament …) i contra la pèrdua de drets laborals i socials impulsada per les administracions i les institucions europees a instàncies de la patronal i dels mercats, així com contra les reformes laborals, la modificació del sistema de pensions i la reforma de la negociació col·lectiva. Perquè volen que siguem la classe treballadora i els sectors més desprotegits de la societat, els qui paguem la crisi i fem l’esforç de mantenir viu el sistema capitalista.

Des de CGT, CNT i SO valorem molt positivament les manifestacions de ràbia i indignació que s’estan produint als carrers i places de tot l’estat i procedim a convocar noves accions unitàries.

Fem una crida a totes les organitzacions sindicals, moviments socials, assemblees populars de barris i pobles, a grups de treball del 15M i les i els treballadors en general, a participar, confluir i fer seva una Setmana de Lluita contra el Pacte Social i per la Vaga General, a desenvolupar entre el 14 i el 18 de novembre, confluint en la convocatòria de mobilitzacions descentralitzades pel proper dia 18 de novembre, qüestionant un procés electoral dissenyat per a legitimar la classe política que ve aprovant mesura després mesura contra la classe treballadora.

Només des d’una forta procés de lluita al carrer i als centres de treball serà possible revertir a favor de la classe treballadores les actuals mesures que la classe política s’aplica al servei de la banca i la gran patronal. Per això el 18N …

La lluita és al carrer - Cap a la Vaga General

Confederació General del Treball (CGT) - Confederació Nacional del Treball (CNT) - Solidaritat Obrera (SO)


""

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more