Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
el colmo del cinismo
24 oct 2011
Ellos se lo guisan, ellos se lo comen!! Boi Ruiz premiado por su gestión. Claro, el jurado esta compuesto por IESE, ESADE, EAE Business School, representantes de mass-media y universidades...
octavetesresponsablessanitat2-001.jpg
El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha recollit de mans del President de la Generalitat, Artur Mas, la distinció “Millors pràctiques de l’Administració pública” que atorga la Cecot per la seva tasca en la cerca de la sostenibilitat del sistema sanitari català i la promoció i motivació de bones pràctiques dintre del sector públic.

Els premis en la categoria de Millors pràctiques de l’administració pública desenvolupades durant el 2010 han estat atorgats, per primer cop, a tres experiències del sector sanitari: al Departament de Salut, a l’Hospital Clínic de Barcelona i a l’Institut Català d’Oncologia.

El jurat ha estat composat, entres d’altres, pel rector de la UPC, Antoni Giró, la rectora de la UAB, Ana Ripoll, així com per directius de les escoles de negocis IESE, ESADE, EAE Business School, el director de l’Obra Social d’Unnim Caixa, el director de relacions institucionals d’Egarsat, SP, Pere Arch, representants de mitjans de comunicació, d’altres institucions i guardonats de l’edició anterior.

El Departament de Salut premiat per seva tasca en la cerca de la sostenibilitat del sistema sanitari català
Posar en valor el potencial innovador dels centres sanitaris catalans en l’àmbit de la seva gestió per respondre a les transformacions de la nostra societat i al context de crisi. En aquest sentit, el Departament de Salut promou l’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya que es gestionarà des de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries, com a instrument de recopilació, seguiment i difusió d’iniciatives d’innovació en gestió, desenvolupades principalment en el sistema sanitari català però també en els de les comunitats autònomes, de l’Estat, de països europeus i de la resta del món per situar-nos en un entorn global. La seva creació i desplegament volem que contribueixi al foment de la innovació en les organitzacions sanitàries i posar en valor els elements diferencials del model sanitari català.
Mira també:
http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=126003&idioma=0&departament=9&canal=10

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat