Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Atenas-huelga general 19-20 de octubre en una imagen.
21 oct 2011
una imagen mil palabras
312548_280159718673965_100000398180678_926644_1025003808_n.jpg
El dia 19 de octubre hay centenas de miles de personas en las calles centrales de atenas, en la manifestación quizás mas grande de los últimos 30 años. Han participado alrededor de 800 mil personas. Algunos dicen hasta un millón.

La gente que participo en esta manifestación volvía luego a su casa con una sensación de mini victoria. La diferencia significativa de ese dia fue que cuando empezaron los disturbios con la policía la enorme mayoría de la gente no se movió de su sitio.

Se permanecían delante del parlamento como un cuerpo unido. Unos atacaban y otros gritaban.

Pame, los sindicalistas del partido comunista intentaron por la mañana del 19, bloquear el acceso al parlamento pero la multitud era tan grande que pronto desaparecieron bajo los insultos de la gente concentrada.

El 20 de octubre la decisión del partido era clara. Impedir el acceso.

En la imagen se ve como el dia 19O, la gente podía enfrentarse contra la policía contrariamente a lo que paso el dia siguiente que los stalinistas asimilaron el rol del los anti-disturbios(En griego los anti-disturbios se llaman MAT asi para burlarse de los comunistas-maderos les llaman KNAT)

Enfrentamientos entre manifestantes y KNAT ocurrieron en varias ciudades griegas el dia 20 de octubre. Algo que sin lugar a ningún tipo de duda manifiesta lo que esta pasando. KKE fiel a su oportunismo y espíritu contrarrevolucionario esta intentando de nuevo machacar las partes mas insureccionales del movimiento.

Por ultimo, el obrero Dimitris Kotzaridis de 53 años, albañil parado en estos ultimos 3 años y miembro de Pame y no de KKE fue asesinado por los gases lacrimogenos de la policia.

La historia, dicen, tiene este maldito costumbre de repetirse. Esta en las manos del movimiento griego en lucha de impedir los sucesos de un mayo del 37 a la greca.

La revolución triunfará

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atenas-huelga general 19-20 de octubre en una imagen.
21 oct 2011
Aquesta imatge diu més que 100 difamacions del PAME.
Estic orgullós de ser Anarquista.
Re: Atenas-huelga general 19-20 de octubre en una imagen.
22 oct 2011
Imágenes del dia 19 de octubre/al final del vídeo hay una sorpresa :)
http://www.youtube.com/watch?v=CKyiYIo-FWM&feature=player_embedded

Imagenes del dia seguiente. Quien graba esta en la parte de los manifestantes. Son los momentos que KNAT atacan.
http://www.youtube.com/watch?v=qxba6jjAdW0&feature=player_embedded
Re: Atenas-huelga general 19-20 de octubre en una imagen.
22 oct 2011
Si es que sempre fan lo mateix, sempre. Per aixó, hem de donar- li´s el mateix tracte que als feixistes, per que es lo que són. Sempre omplint-se la boca de revolució, i quan arriva el moment te la foten.
Re: Atenas-huelga general 19-20 de octubre en una imagen.
22 oct 2011
És realment un cas de trastorn de la personalitat fer una interpretació de la realitat com s'està fent per part dels antiautoritaris/lliures personalitats/anarquistes.
El KKE i el PAME han fet tot just el que van fer els indignats aquí a Catalunya quan es va encerclar el Parlament. Quina és la diferència que aquí conecten molt més amb el posmodernisme dels indigants i a Grècia l'hegemonía està en un altre lloc.
Admetent peró que la presència del bloc antiautoritari sigui més potent allà,el que es va voler és protegir la Manifestació dels que envoltaven el parlament. I es volia protegir del que és una tàctica de confrontació directa amb la policia sense oferir més programa que l'espiral de violència acció-repressió-acció que porten anys practicant sense éxit en d'altres indrets.A Barna són molts anys que fa que ho patim la gent que breguem en lluites anticapitalistes que veiem com aquests grupets se n'ha aprofiten del treball de base entre col.lectius per infiltrar-se i implementar la seva estratègia nihilista.Aquí n'estem ben farts de l'actitud de reventa-manis del bloc negre que no representen a ningú més que a ells mateixos. Amb la seva violència des de l'anonimat practiquen el pitjor terrorautoritari.
Tornant al cas grec, el més esquizofrènic és creure que el PAME estava amb la policia quan era aquesta la que protegia el Parlament dels primers. Es poden veure videos i fotografies que ho documenten. Com s'ha pogut llegir en comentaris d'altres fils oberts sobre el tema a Indymedia, una de les raons de fons de l'enfrontament violent no era que el KKE-PAME estigués protegint el Parlament.Més bé era per l'impediment d'aquests a que el Bloc Negre fes la seva entrada i rebentés uan manifestació pacífica. Els treballadors grecs no volen la violència de cap part per molt que una es digui anticapitalista. Per tant la provocació no va venir en cap moment de la part comunista.

Per últim una reflexió que em faig, que hagués passat si hagués mort un del bloc negre?Tindriem màrtir fins a la sopa. Amb Kafetas, koncerts...en canvi, respecte del sindicalista mort, aquí s'han pogut llegir comentaris del tipus "que ja li està bé" que crec jo qualsevol contertuli d'Interconomia subscriuria.
Per últim un prec deixeu d'obrir fils amb aquest tema doncs ja es prou vergonyós l'interpretació totalment esbiaixada que esteu fent. Les intencions poden ser bones peró que la ideología i les ganes de justificar-vos perque no avançeu no us ceguin.
Stalinistes mentiders i manipuladors
22 oct 2011
Així menteixen els teus amics, dient que els companys anarquistes que pretenien atacar el carrer éren grups "anarcofeixistes" i parapolicials:

http://www.kaosenlared.net/noticia/manifestacion-pame-atacada-grupos-par

Però les notícies i les fotos dels companys llibertaris grecs desmenteixen els vostres insults:

http://www.kaosenlared.net/noticia/informe-sobre-huelga-en-atenas

http://www.alasbarricadas.org/noticias/node/18767

http://es.contrainfo.espiv.net/

Els vostres amics del PAME i el KKE estaven defensant el parlament, davant de la policia i atacant els companys llibertaris que volien atacar aquest, on s'aprovaven més retallades contra els explotats.

Exacte el bloc negre mai ha volgut representar a ningú, els anarquistes no necessitem que ens representi ningú, no necessitem parlaments ni forces repressores, ni aparells judicials, ni comitès centrals. Perquè pensem que les persones podem ser perfectament conscients i responsables dels nostres actes, sense cap tipus d'autoritat, i les persones que volguin exercir de líders, robin,etc poden canviar i de continuar amb la seva actitud ser ignorades totalment o expulsades de la comunitat. Els anarquistes pensem que les persones podem autorganitzar-nos i prendre el control de les nostres vides, sense cap tipus d'autoritat que ens digui el que hem de fer. Això vosaltres, marxistes-leninistes no ho entendreu mai.

Com vols que la violència no sigui desde l'anonimat amb la repressió policial que hi pot haver-hi després? Només cal mirar els últims fets del parlament. Però clar, per vosaltres les masses són imbècils i la violència contra l'estat i el capital només es pot dónar quan el vostre partit hagi guiat les masses cap a la pressa del control de l'estat.

Sou uns mentiders, autoritaris i contrarevolucionaris, així ho heu demostrat al llarg de la història i així ho torneu a demostrar.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more