Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : criminalització i repressió : educació i societat : pobles i cultures vs poder i estats
Primer cicle de convocatòries PRESÓ = TORTURA
20 oct 2011
28 OCTUBRE, DIVENDRES
- 19:00h Xerrada: La presó com a maltracte i els maltractaments en la presó (Salhaketa Bizkaia).

29 OCTUBRE, DISSABTE
- 11:00h CONCENTRACIÓ PRESÓ DE BRIANS I
CARTELL_PRIMERA_XERRADA.jpg


PRESÓ = TORTURA

Els mecanismes que l’estat utilitza per a reprimir-nos son innumerables, però la presó representa l’eina més dura amb la qual el sistema ens castiga.

La presó suposa maltractament en els seus diferents àmbits, i per tant en la seva totalitat. No sols ens referim a la forma més ruda i directa, l’agressió física. La dispersió, l’aïllament, la falta d’assistència mèdica i jurídica, la medicació forçosa, les condemnes de més de trenta anys, així com les condicions d’empresonament voluntari, el anomenat tractament penitenciari, els graus, els mòduls de respecte, les UTEs, els permisos de sortida, el control telemàtic, les llibertats condicionals, etc. són formes de tortura encoberta, el fet d’estar empresonat contra de la teva voluntat es tortura.

Son molts presos de tot l’estat els que ja estan realitzant vagues de fam i de pati diàries, acompanyades d’altres accions, a més d’enviar escrits de “denuncia” als organismes que encobreixen la crua realitat penitenciaria (Defensor del Poble, Tribunal d’Estrasburg,etc.), encara que la convocatòria comú es una vaga de fam cada primer dia de mes, començant en octubre.

!SOLIDARITAT AMB LES/ELS NOSTRES COMPANYXS EN LLUITA!

Cartel Campanya_cat.jpg


castellano:
CÁRCEL = TORTURA

Los mecanismos con los que el estado nos reprime son innumerables, pero la cárcel representa la herramienta más dura con la que el sistema nos castiga.

La prisión supone maltrato en sus diferentes ámbitos y, por lo tanto, en su totalidad. No solo nos referimos a la forma más ruda y directa, la agresión física. La dispersión, el aislamiento, la desasistencia sanitaria y jurídica, la medicación forzosa, las condenas de más de treinta años, pero también las condiciones del encarcelamiento voluntario, el llamado tratamiento penitenciario, los grados, los módulos de respeto, las UTEs, los permisos de salida, el control telemático, las libertades condicionales, etc. son formas de tortura encubierta, el hecho mismo de estar encerrado en contra de tu voluntad es tortura.

Son muchos los presos de todo el estado los que ya están realizando huelgas de hambre y de patio, acompañadas de otras acciones, además de enviar escritos de “denuncia” a los organismos que encubren la cruda realidad penitenciaria (Defensor del Pueblo, Tribunal de Estrasburgo, etc.), aunque la convocatoria común es de un ayuno cada primer día de mes, empezando en Octubre.

¡SOLIDARIDAD CON NUESTRXS COMPAÑERXS EN LUCHA!


PRESÓ = TORTURA

Primer cicle de xerrades-debat sobre les tortures i els maltractaments en les presons.
Un divendres al mes, a les 19:00h

28 OCTUBRE, DIVENDRES
-La presó com a maltracte i els maltractaments en la presó.
A càrrec d’un membre de Salhaketa Bizkaia.
19:00h Plaça de la Vila de Gracia (Plaça Rius i Taulets)
<M> L3 Fontana o Diagonal - Barcelona

29 OCTUBRE, DISSABTE
- 11:00h CONCENTRACIÓ PRESÓ DE BRIANS I
Mira també:
http://www.boletintokata.wordpress.com/
http://www.infopunt-vlc.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Primer cicle de convocatòries PRESÓ = TORTURA
28 oct 2011
I si plou on es fara el cicle??
Sindicato Sindicat