Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : sanitat : laboral
CIU monta un escàndol a LLoret de Mar. Tanquen el centre de salut i faran una comissària policial
20 oct 2011
Centres de salut són tancats i retallats a pobles i comarques, a grans ciutats i barriades. És la politica del Govern de CIU.

A LLoret, fa 4 o 5 dies va fer-se una manifestació de protesta amb unes 1000 persones participant. Els de Lloret hauran d'anar a l'hospital de Blanes que també està retallat. És a dir, que menys sanitaris hauran d'atendre a més població. Per tant, la qualitat del servei es redueix. Imatges, videos i explicacions en el segënt enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=ljsyfIX_iDw&feature=player_embedded#!

http://lloretonline.blogspot.com/

En canvi per la policia CIU si que té diners i no es parla pas d'abaixar el sou a caporals i agents rassos per a donar exemple. Ahir mateix, a LLoret, un jove tauró de la nomenclatura de la Conselleria d'Interior, molt relacionat amb la repressió del moviment social dels indignats, va presentar-se i va dedicar-se a parlar sobre els turistes borratxos que tant apassiona la controvèrsia, la polèmica i les diverses escridassades dels tertulians diversos als mitjans de comunicació oficials i comercials. També va anunciar que faran una nova comissaria que els Mossos no tenen suficient amb la comissària del poble del costat.


Font: la pàg de la Biblioteca Municipal de LLoret de Mar:

ACN | Els dispositius policials a Lloret de Mar d'aquest estiu han permès detenir més de 450 persones per delictes, faltes i desordres públics. Traslladat en percentatges, això significa que entre juny i setembre, les detencions s'han incrementat un 21% respecte l'any passat. Pel que fa als delictes, els reforços policials -sobretot, després dels aldarulls de l'agost- han fet baixar la xifra negra en un 5,4%. El director general de la Policia, Manel Prat, diu que s'està "reconduint" la problemàtica i ha lamentat que els disturbis a la zona d'oci i els dos crims de l'estiu hagin "tacat la imatge" del municipi. Prat ha avançat que Interior vol obrir una comissaria a Lloret i allargar els reforços policials.I TOT PLEGAT HA CREAT L'ESCÀNDOL A ELS RUMORS ENTRE LA GENT MÉS INDIGNADA DE LA POBLACIÓ DE LA COSTA BRAVA.

This work is in the public domain
Sindicat