Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
exconseller obté una habitació doble a la Vall d'Hebron en plena retallada
20 oct 2011
El misteriós pacient de l'habitació 812


CatalunyaPress.- El rumor va saltar el passat dimarts. Diferents persones vinculades al sector sanitari asseguraven que, una vegada més, un antic dirigent vinculat al pujolisme tenia una habitació doble per a ell sol a la Vall d’Hebron, en plena època de retallades. CatalunyaPress ho ha pogut confirmar.
En tenir notícia d'aquestes informacions (veure a sota), aquest diari ha pogut confirmar de dues fonts distintes que un exconseller de la Generalitat durant els anys noranta va ingressar el passat dilluns per la via d’urgències a l’hospital de la Vall d’Hebron, i que en ser traslladat a planta li van habilitar una habitació doble per a ell sol, amb el que es va haver de reubicar a diversos pacients de la planta.

Tant l’hospital de la Vall d’Hebron com el Departament de Salut es neguen a confirmar la informació, però no han pogut desmentir que aquest pacient estigui al centre. CatalunyaPress, davant la possibilitat que publicant el seu nom pugui estar infringint la llei de Confidencialitat i per evidenciar que no hi ha la voluntat d’atacar ningú personalment sinó denunciar una injustícia, s’estalvia de fer-lo públic malgrat que el té confirmat.

Les nostres fonts a l’hospital també han confirmat que l’individu es troba a l’habitació 812, a la secció d’Urologia, que resultar ser la més gran de tota la planta.

Pacients que s’estan 72 hores a urgències

Això ocorre mentre els sindicats denuncien que és habitual la imatge de pacients als passadissos esperant a que se’ls atorgui una habitació. Hi ha persones que s'han estat fins a 72 hores a urgències.

A més, asseguren que els darrers temps fins i tot s’han hagut d’obrir les plantes dècimes, tancades, per fer front a la demanda sanitària.

Acampada


Des de la setmana passada, un grup de treballadors i usuaris vinculats al moviment 15-M acampen a les portes de l’hospital en protesta contra les retallades, que també comportaran el pràctic tancament del centre aquest divendres i quatre dies més.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: exconseller obté una habitació doble a la Vall d'Hebron en plena retallada
20 oct 2011
no és l'únic. Quan van tancar els 1rs quiròfans just la setmana següent van operar en un dels quirófans recien tancat a un dels grans de CiU

I jo hem pregunto, si tan bé ho fa la privada, per que no s'operan allà? Si tan bé va la privada, perque necessita finançament públic?
Re: exconseller obté una habitació doble a la Vall d'Hebron en plena retallada
20 oct 2011
yo los metia a todos en el desgüace...
Re: exconseller obté una habitació doble a la Vall d'Hebron en plena retallada
21 oct 2011
el nom és Antoni, no tenim més info
Re: exconseller obté una habitació doble a la Vall d'Hebron en plena retallada
21 oct 2011
http://ca.wikipedia.org/wiki/Antoni_Isac_i_Aguilar

aquest era el paio
Sindicat