Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Cinema a la fresca de l'Assemblea del Raval, Dijous 20, 21h
19 oct 2011
color persépolis.jpg
El cinema a la fresca de la Assemblea del Raval torna a la càrrega! Aquesta setmana amb la pel.lícula d’animació Persépolis. Una autobiografía de Marjanne Satrapi, una dona iraní que va viure la caiguda del Règim del Sha, la Revolució Islàmica, la Guerra de Inan-Irak, etc. i ens explica la seva experiència des dels lúcids ulls d’una nena.

Algunxs companyxs portaran menjar cassolà per omplir els estòmacs de les assistents. La recaptació anirá directament a la caixa de resistència de les companyes encausades per lluitar contra les retallades el 15J. S’anima a tothom que pugui a aportar les seves “especialitats” culinàries a aquest sopar antirrepressiu (preferiblement coses que es puguin menjar in situ; pizza, creps, sandwiches, truita, entrepans…).

Ens veiem dijous!

……………………………………………………………………………………………………

El cinema a la fresca de la Assemblea del Raval vuelve a la carga, esta semana con la película de animación Persépolis. Una autobiografía de Marjanne Satrapi, una mujer iraní que vivió la caida del Régimen del Sha, la Revolución Islámica, la Guerra de Irank-Irak, etc. y nos cuenta su experiencia desde los lúcidos ojos de una niña.

Algun@s companyer@s traerán comida casera para llenar los estómagos de l@s asistentes cuya recaudación irá a parar directamente a la caja de resistencia de las encausadas del 15M por luchar contra las retallades el 15J. Se anima a todo el mundo que pueda a aportar sus “especialidades” a esta cena antirrepresiva (preferiblemente cosas que se puedan comen in situ; tortilla, pizza, creps, sandwiches, bocatas…).

Nos vemos el jueves!
Mira també:
http://asamblearaval.wordpress.com/2011/10/18/persepolis-cinema-a-la-fresca-dijous-20-doctubre-21h-rambla-del-raval/
http://asamblearaval.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicat