Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
La premsa posa al descobert la destructiva estratègia de CIU contra la Sanitat pública catalana
19 oct 2011
CIU planteja esquarterar el sector públic sanitari en una vintena de corporacions empresarials sotmeses a les regles del mercat capitalista.

Amb l' excusa de flexibilitzar la gestió, CIU preten corrompre la Sanitat amb l´entrada de capital privat dins del nostre sistema nacional de Salut i, també, incentivar a què els treballadors sanitaris es converteixin en empresaris sanitaris.

La Comunitat valenciana ha cedit la gestió privada de nous hospitals, però CIU va encara més enllà del PP.


Una portaveu es va limitar a assenyalar ahir que l'informe és "un document intern de treball" de l'organisme depenent del Departament de Salut, dirigit per Boi Ruiz. No obstant això, es va elaborar el passat mes de maig i ja ha començat a donar-se a conèixer als gerents territorials.


La full de ruta que marca el document suposa executar aquest procés en un període d'entre tres i cinc anys. El document fins i tot recorda que haurà de realitzar-se un pla de comunicació per a "controlar el missatge", trobar "els millors portaveus" i "reclutar líders d'opinió".


En el text es reclama que s'apliquin canvis legals per a desdemocratitzar el sector públic sanitari. La participació i la influència del treballador sanitari organitzat democràticament molesta els nous directius de CIU ja que el seu model de gestió de recursos humans és la retallada de sous i els recursos humans s´organitzen per a la Vaga.
Mira també:
http://www.eldebat.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La premsa posa al descobert la destructiva estratègia de CIU contra la Sanitat pública catalana
19 oct 2011
Tenim un exemple molt clar i molt a prop, l'Hospital Dos de Maig...

http://www.europapress.es/catalunya/noticia-compra-hospital-dos-maig-ret
Re: La premsa posa al descobert la destructiva estratègia de CIU contra la Sanitat pública catalana
19 oct 2011
el full de ruta està molt clar. treballar més, cobrar menys i condicionat als seus objectius economics, no poder dir res, facilitar l'acomiadament, el mobbing i la precarietat, encarregar-se de les patologies majors i deixar en mans privades les menors (que no per això deixen de causar disfuncionalitat, dolor, patiment). qui no ho vulgui veure que no ho vegi, però estem en guerra i els sindicats (o uns quants) no crec que siguin els nostres aliats en aquest moment d'atac. autoorganització, lluita constant (cada dia!!), questionament continu, sabotatge, vagues de tot tipus, son les nostres armes. si no les emprem, els gestors no tindran pietat. ja ho veureu.
i per continuar amb les accions demà hi ha convocada mani al davant del Catsalut a Tvsra de les Corts 131 (recinte Maternitat) pels sindicats representants de treballadors de l'ICS.
Re: La premsa posa al descobert la destructiva estratègia de CIU contra la Sanitat pública catalana
19 oct 2011
L’objectiu de la Generalitat és molt clar: trossejar i vendre per separat cada hospital al millor postor. qui paga mana i la meva salut és molt bon negoci. Escolti el Transplantament de ronyó a 500 euros el més barat del mercat!!!!!.
Sindicato Sindicat