Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: laboral
Revista Primero de Mayo
18 oct 2011
Amb aquesta primera publicació s'inicia l'activitat d'aquest nou col·lectiu-revista que pretenem que serveixi per a la formació teòrica i pràctica revolucionària i per contribuir a superar la confusió que existeix dins del moviment comunista i revolucionari originat per la tasca del revisionisme recolzat per un capitalisme cada vegada més salvatge.

http://primerodemayoextremadura.blogspot.com/
PRIMERO DE MAYO.jpg
En aquestes pàgines trobaràs informació de les diferents lluites populars que es vagin donant al llarg del temps a nivell regional, estatal i internacional, a més de fomentar el debat sobre qüestions de gran importància per els qui volem acabar amb aquest règim d'explotació i mort.

En aquest primer nombre podràs llegir informacions sobre el moviment 15-M, sobre els autodenominats socialistes del segle XXI, el fracàs del sindicalisme traïdor així com seccions de cultura, història i entrevistes a diferents col·lectius.

Animem no solament a la lectura de la revista sinó a la participació en la mateixa enviant les teves crítiques o suggeriments, escrivint articles, portant-la allí on consideris que pot ser d'utilitat (treball, centre d'estudis, amics, família...).

INDICE

* Acerca del 15-M.
* Carta de Lucio García Blanco.
* Métodos de Lucha.
* Alianzas y Frentes de la clase obrera.
* Guerra imperialista en Libia.
* Entrevistas con Odio de Clase, SRI y RC
* Sección Historia: Comandos Autónomos y Rebelión en Tiflis.
* Sección Cultura: Poesía, LCDM, Editorial Templando el acero.
* ¿Socialismo del Siglo XXI?
* Sindicalismo Traidor, ¿Qué hacer?
* Solidaridad con los trabajadores musulmanes.
* Diccionario ideológico.
* Citas de Argala
* Directorio de presos políticos.


http://primerodemayoextremadura.blogspot.com/
Mira també:
http://catalunyaroja.blogspot.com/

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Revista Primero de Mayo
19 oct 2011
Comunisme es feixisme, aquí, i a la xina popular.
Re: esta revista, para el Moulin Rouge
19 oct 2011
estalinistas:( que les den 'Pol Pot'
Re: Revista Primero de Mayo
19 oct 2011
Els dos de sobre teniu molt mala bava o una incultura profunda. No podeu jutjar el Comunisme per experiències de Socialisme real que hi ha hagut al llarg del segle XX. Això és d'una baixesa intel·lectual que espanta. Sempre sortiu amb els mateixos retrets de Pol Pot, autoritarisme, etc. És com jutjar tot l'anarquisme per successos com els de Puerto Hurraco, per dir algo.

Des del meu punt de vista, organitzacions com el Comitè Proletari Internacionalista, que lluiten per la reconstrucció comunista, al marge dels partits o organitzacions reformistes i revisionistes com el PCE, Izquierda Unida o el PSUC Viu; són més necessàries que mai, perquè moviments populars com el 15-M no esdevinguin moviments reformistes o ciutadanistes i progressin cap a fronts populars de lluita sostinguda i organitzada, de classe treballadora i combativa.

És imperatiu avançar cap a la unitat d'acció, reconèixer el dret a l'autodeterminació dels pobles i estuidiar, inclús teories com la Democràcia Inclusiva, que poden tenir certa acceptació
Sindicato Sindicat