Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : educació i societat : sanitat : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
Crida de l'Esquerra Independentista a participar de la #TardorCalenta
13 oct 2011
Les organitzacions de l'Esquerra Independentista: CAJEI, COS, Endavant, Maulets i SEPC; fem una crida a totes les persones indignades, afectades per la retallades i la precarietat i compromeses amb els drets socials a participar activament en la #tardorcalenta, un cicle de mobilitzacions que ha de servir per mostrar el nostre rebuig a l'allau de retallades als drets socials i als serveis públics que estem patint en tots els àmbits de la nostra vida.
Aquestes retallades injustes i antidemocràtiques, endegades per CiU a la Comunitat Autònoma de Catalunya, pel PP al País Valencià i les Illes Balears i pel PSOE des del govern de Madrid, estan afectant l'educació i la sanitat pública, les prestacions socials universals, la dinamització i promoció de la cultura i llengua catalana i tota mena de serveis socials. Mentrestant, segueixen endavant les privatitzacions, l'atur, els desnonaments i la injecció de capital a la banca, les mútues o les escoles privades. És a dir, mentre els i les treballadores som cada dia més pobres i precaris, els poderosos segueixen enriquint-se més i més.

Davant d'això, nomes la lluita i l'autoorganització popular ens permetran sortir d'aquest cercle viciós. Sinó lluitem ara veurem com s'aniquilaran les conquestes socials que van costar molts anys de lluita i la vida de moltes honrades revolucionàries. Per això fem una crida a participar massivament a les diferents convocatòries agrupades sota la marca de #tardorcalenta. Fem una crida a participar en les següents mobilitzacions:

Manifestació internacional del proper dia 15 d'octubre que tindran lloc arreu dels Països Catalans sota el lema "De la indignació a la Acció". Algunes de les convocatòries més rellevants són:
Barcelona Pl. Catalunya 17H
Palma Parc de la Mar 19H
València Pl. Sant Agustí 18H
Vaga a les Universitats Públiques el proper 17 de novembre, per tal de mostrar el rebuig a la dràstica reducció de pressupostos.
Mobilització social els dies previs al 20 de novembre (Eleccions generals Espanyoles), per tal de promoure l'abstenció activa i la desobediència. Per aquest motiu, animem a tothom a reocupar les places durant els darrers dies de la campanya electoral, acampant i organitzant actes de denúncia de la falta de democràcia de l'Estat Espanyol i la farsa de les eleccions espanyoles.
Jornada de Lluita Combativa als Països Catalans que coincideixi amb la investidura del futur president de l'Estat Espanyol, molt possiblement Mariano Rajoy, per tal de demostrar que si continuen les agressions neoliberals i el desmantellament de l'estat, cap govern podrà gaudir de treva ni pau social.

A més a més, convidem a participar en totes les mobilitzacions locals i comarcals que es realitzin en defensa de l'ensenyament, la sanitat, el dret a l'habitatge o qualsevol altre iniciativa de caire popular per aturar les retallades i les agressions a les persones treballadores.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crida de l'Esquerra Independentista a participar de la #TardorCalenta
13 oct 2011
a Euskal Herria no tenen retallades
Re: Crida de l'Esquerra Independentista a participar de la #TardorCalenta
14 oct 2011
Hi haurà bloc propi? jo crec que és millor que acudim a la convocatòria com a persones integrants de les assemblees dels nostres pobles i ciutats, no cal voler protagonisme en totes les convocatòries i més quan no són pròpies.

Aixó sí, alguna bandera roja i estelada no estaria malament per contrarestar una mica els republicanos espanyoles dels collons que es passegen per aquí recordant-nos que el seu únic ca´nvi és el d'un monarca pel d'un president de República, però mantenint l'essència (Espanya) intacta. Això de la unidad indivisible no només ho pensen/diuen els monàrquics...
Re: Crida de l'Esquerra Independentista a participar de la #TardorCalenta
14 oct 2011
Jo crec que si hi hagués bloc propi ens estaríem posant al mateix nivell que els trotskistes i inclús els anarquistes. cal conscienciar des de la base
Re: Crida de l'Esquerra Independentista a participar de la #TardorCalenta
14 oct 2011
L'Esquerra Independentista participarà de la manifestació del 15-O de la mateixa forma a com ho vam fer el 19-J: integrats en els blocs dels barris, viles i pobles. No es farà cap bloc ni hi haurà pancartes ni banderoles firmades.
Re: Crida de l'Esquerra Independentista a participar de la #TardorCalenta
14 oct 2011
estelades sí que n'hi hauran no? Sinó quin sentit té participar des de l'EI?
Re: Crida de l'Esquerra Independentista a participar de la #TardorCalenta
15 oct 2011
que passa: que l'EI no és la base? O no es una organització popular... "Base" no vol dir "pitjor organitzat; no és més base l'EI que el 15M, segons el meu punt de vista...
Ara hem d'amagar-nos perquè ha aparegut un nou pseudomoviment polític (sense objectius), després que nosaltres haguem estat la tira d'anys lluitant contra aquestes mateixes contradiccions? Perdoneu però no ho veig. Crec que la coherència passa per no amagar-nos com a alternativa política i, per tant, per organitzar aquests actes de manera transparent: com a EI, com a socialistes.
Salut
Re: Crida de l'Esquerra Independentista a participar de la #TardorCalenta
01 nov 2011
tardor calenta, hivern roig.

AMNISTIA HIPOTECÀRIA
Sindicat Terrassa