Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Quatre membres de la CUP de Sant Boi denunciats per injúries per Plataforma per Catalunya
12 oct 2011
Després de les agressions de membres de PxC i les càrregues contra els antifeixistes, els Mossos d’Esquadra van iniciar ahir al vespre un nou operatiu policial d’intimidació per anar casa per casa a la recerca dels independentistas de Sant Boi.
L’assemblea de la CUP de Sant Boi va rebre amb sorpresa la noticia que quatre dels seus membres han estat denunciats pel partit xenòfob. A quarts de deu els Mossos es van presentar a casa d’una veïna del poble, militant independentista, amb l’ordre de que comparegués a comissaria. Avisada per telèfon, diversos membres de la CUP van anar fins a la comissaria ahir a la nit mateix i així van descobrir que els Mossos anaven cercant la resta de companys que han estat formalment denunciats, per un dels regidors de PxC, per injúries.


En els propers dies s’haurà de concretar l’acusació que parteix d’un cartell en que apareix el regidor de PxC amb la paraula “sudacas”, terme habitual usat amb el sentit més despectiu possible, cap al col·lectiu centre i sud-americà, objecte de les demagògies racistes del partit de Josep Anglada.



Després de les agressions del passat dissabte, abans i després del Congrés Fundacionals de les Joventuts de Plataforma per Catalunya, celebrat al centre cívic Cal Ninyo de Sant Boi, cap detenció ha estat feta i, l’actuació policial de nou, actua contra els membres antifeixistes donant un clar missatge a la societat, evidenciant a quina banda es posicionen. Tres quarts del mateix quan fa una setmana era detingut el cantant de rap comunista, el lleidatà Pablo i res ha succeit amb el concert nazi de fa un any a Sabadell i res sembla que hagi de passar demà a la capital del Vallès... Serà de nou el poble qui respongui.
Mira també:
http://www.324.cat/noticia/1415247/baixllobregat/Un-regidor-de-PxC-a-Sant-Boi-porta-tres-membres-de-la-CUP-al-jutjat-per-una-fa
http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1086:quatre-membres-de-la-cup-de-sant-boi-denunciat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Quatre membres de la CUP de Sant Boi denunciats per injúries per Plataforma per Catalunya
12 oct 2011
Aquesta noticia està repetida.
Tot el suport pels acusats i canya a les rates feixistes.
Re: Quatre membres de la CUP de Sant Boi denunciats per injúries per Plataforma per Catalunya
18 oct 2011
La canya us la fotrem a vosaltres guarros cagats, i per cert, aviam si aquests fills de puta de la CUP es pudreixen a la presó igual com la basura etarra.
Sindicat Terrassa