Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
Quatre persones de Korneyà cridades a declarar a jutjats per la reobertura del procés penal del CSO La Forsa
11 oct 2011
Aquest matí a partir de les 10h han prestat declaració 4 persones de les 6 citades a presentar-se davant un secretari judicial a Korneyà.
Les citacions responen a les diligències prèvies reobertes al CSO LAFORSA, per la via penal, procés que havia estat arxivat en dues ocasions pel jutge que ho instruia. A les declaracions ha assistit l'advocada de la propietat de la nau: DRAIS INVERSIONES INMOBILIARIAS en virtut de formular preguntes a les citades davant la secretària judicial. El proper dijous a les 10h estan citades a declarar les dues persones que resten com a identificades. La identificació d'aquestes 6 persones respon a una investigació policial (demanada per la propietat i inclosa com a única prova del cas) sense que cap d'aquestes persones fos identificada en cap moment al CSO LAFORSA ( ni el dia de la seva okupació ni posteriorment).
El cso LAFORSA també es troba demandat pel la propietària per la via civil des del 2009. es va celebrar el judici i actualment el CSO resta pendent d'interposar un recurs d'apel.lació a la sentència dictada en contra els okupants.
Fem una crida a totxs aquellxs que han participat en algun moment del cso i aquellxs que no també a recolzar i denunciar el fet que un centre social que ha donat cabuda a nombroses causes antirrepressives i situades en contra del poder establert estigui en perill de desallotjament en els propers mesos. De moment, s'està pendent de veure com es resol tant el procés civil ( que es el que dictaria un ordre de desallotjament) com les declaracions prestades avui i el proper dijous jutjades per lo penal.
DEFENSEM ELS ESPAIS ALLIBERATS!!
NO AL DESALLOTJAMENT DEL CSO LAFORSA!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat