Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : laboral
15-O. Acabem amb el MAL SOCIAL, acabem amb el CAPITAL!
11 oct 2011
Aquest pròxim 15 d'Octubre, es convoca a una mobilització internacional en la qual es realitza una crida a ocupar els carrers en més de 45 països. Amb aquesta convocatòria es pretén crear un "Pla de Rescat Ciutadà", que inspirat en el moviment islandès i promogut per diferents organitzacions de caràcter nacional i internacional, pretén cridar l'atenció dels governants, perquè reconsiderin les seves mesures de retallades de drets i llibertats imposades en tot l'orbe occidental.
15-Oweb.jpg
Amb l'excusa de "la crisi", els governs s'han lliurat definitivament a engegar els plans ordenats pel capital des de Fons Monetari Internacional, posant a l'abast dels grans financeres i multinacionals, tots els recursos per a apoderar-se dels diners públics dels fons socials i apoderar-se de tots els estalvis i recursos de la classe treballadora, per a així, dur al nivell màxim, la precarització de tots els àmbits de les nostres vides. El tancament de sales i serveis hospitalaris, la progressiva privatització dels serveis universals sanitaris, així com els expedients de regulació d'ocupació dels treballadors i treballadores de la sanitat, són l'entrada definitiva a les assegurances mèdiques que es troben en mans de la gran banca.

    La paulatina privatització del dret universal a l'ensenyament, amb l'impuls decisiu del Pla Bolonya, que deixa en mans de la banca la concessió de crèdits a llarg termini que hipoteca el futur dels estudiants. Els continus tancaments d'empreses amb l'imparable augment de l'atur i la pèrdua de tot tipus de drets laborals. L'increment del cost dels productes bàsics i la baixada de salaris, el disparat augment del percentatge de pobresa, que amb el sistemàtic creixement de negocis de compra d'habitatges, vehicles, joies, i altres béns a preu de saldo, dibuixen en part l'entorn apocalíptic que ens tenen reservat per a ser els nous esclaus de la servitud voluntària, en mans dels grans senyors amos dels seus capritxosos mercats.

    Enfront d'aquest panorama devastador que es perfila en un horitzó no molt llunyà i la premeditada destrucció del planeta amb l'esgotament dels seus recursos naturals, l'única resposta vital, possible i necessària, és la solidaritat amb totes les persones represaliades, acomiadades, desnonades, embargades i excloses per aquest depredador sistema capitalista, i una resposta contundent i decisiva contra els únics responsables d'aquesta crisi: grans empresaris, banquers i governants.

    Com persones organitzades en el sindicat de la CNT-Catalunya, i que hem participat juntament amb col·lectius, individualitats, organitzacions i sindicats combatius i no pactistes en tots els fronts oberts de lluita, fem una crida a la solidaritat activa amb totes les persones encausades pel bloqueig al Parlament del 15-J, amb totes aquelles que han estat desposseïdes dels seus treballs, habitatges o excloses i represaliades per la seva condició d'origen i procedència, per la seva condició sexual i/o de gènere o pel seu estrat social i/o marginal; i fem una crida a la mobilització el 15 d'Octubre, per a prendre els carrers de tots els països que es troben sota la tirania dels senyors amos de les guerres i dels seus mercats, reclamant la unió, l'acció, l'auto-organització i l'autogestió popular, i recordant-los, una vegada més, que cap d'ells, ni ningú, ens representen, que som ingovernables i que tota resposta enfront del seu abús de poder i autoritat, no només és legítima, sinó imprescindible i necessària.

    Nosaltres, també bloquegem el Parlament i ho tornarem a fer quan sigui necessari!

    QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS, ELS BANQUERS, ELS EMPRESARIS, ELS GOVERNANTS I TOTS ELS SEUS ESBIRROS, POLICIES, CARCELLERS, MILITARS I ALTRES PROFESSIONALS DEL SISTEMA.

ABSOLUCIÓ PER A TOTES LES PERSONES ENCAUSADES PER LA SEVA LLUITA CONTRA EL CAPITAL I ELS SEUS POLÍTICS!

(CAST)

15-O. ACABEMOS CON EL MAL SOCIAL, ACABEMOS CON EL CAPITAL!

    Este próximo 15 de Octubre, se convoca a una movilización internacional en la que se realiza un llamamiento a ocupar las calles en más de 45 países. Con esta convocatoria se pretende crear un "Plan de Rescate Ciudadano", que inspirado en el movimiento islandés y promovido por diferentes organizaciones de carácter nacional e internacional, pretende llamar la atención de los gobernantes, para que reconsideren sus medidas de recortes de derechos y libertades impuestas en todo el orbe occidental.

    Con la excusa de "la crisis", los gobiernos se han entregado definitivamente a poner en marcha los planes ordenados por el capital desde Fondo Monetario Internacional, poniendo al alcance de los grandes financieras y multinacionales, todos los recursos para apoderarse del dinero público de los fondos sociales y apoderarse de todos los ahorros y recursos de la clase trabajadora, para así, llevar al nivel máximo, la precarización de todos los ámbitos de nuestras vidas. El cierre de salas y servicios hospitalarios, la progresiva privatización de los servicios universales sanitarios, así como los expedientes de regulación de empleo de los trabajadores y trabajadoras de la sanidad, son la entrada definitiva a los seguros médicos que se encuentran en manos de la gran banca.

    La paulatina privatización del derecho universal a la enseñanza, con el impulso decisivo del Plan Bolonya, que deja en manos de la banca la concesión de créditos a largo plazo que hipoteca el futuro de lxs estudiantes. Los continuos cierres de empresas con el imparable aumento del desempleo y la pérdida de todo tipo de derechos laborales. El incremento del coste de los productos básicos y la bajada de salarios, el disparado aumento del porcentaje de pobreza, que con el sistemático crecimiento de negocios de compra de viviendas, vehículos, joyas, y otros bienes a precio de saldo, dibujan en parte el entorno apocalíptico que nos tienen reservado para ser los nuevos esclavxs de la servidumbre voluntaria, en manos de los grandes señores dueños de sus caprichosos mercados.

    Frente a este panorama devastador que se perfila en un horizonte no muy lejano y la premeditada destrucción del planeta con el agotamiento de sus recursos naturales, la única respuesta vital, posible y necesaria, es la solidaridad con todas las personas represaliadas, despedidas, desahuciadas, embargadas y excluidas por este depredador sistema capitalista, y una respuesta contundente y decisiva contra los únicos responsables de esta crisis: grandes empresarios, banqueros y gobernantes.

    Como personas organizadas en el sindicato de la CNT-Catalunya, y que hemos participado junto con colectivos, individualidades, organizaciones y sindicatos combativos y no pactistas en todos los frentes abiertos de lucha, hacemos un llamamiento a la solidaridad activa con todas las personas encausadas por el bloqueo al Parlament del 15-J, con todas aquellas que han sido desposeídas de sus trabajos, viviendas o excluidas y represaliadas por su condición de origen y procedencia, por su condición sexual y/o de género o por su estrato social y/o marginal; y hacemos un llamamiento a la movilización el 15 de Octubre, para tomar las calles de todos los países que se encuentran bajo la tiranía de los señores amos de las guerras y de sus mercados, reclamando la unión, la acción, la auto-organización y la autogestión popular, y recordándoles, una vez más, que ninguno de ellos, ni nadie, nos representan, que somos ingobernables y que toda respuesta frente a su abuso de poder y autoridad, no sólo es legítima, sino imprescindible y necesaria.

    Nosotras, también bloqueamos el Parlament y lo volveremos a hacer cuando sea necesario!

QUE LA CRISIS LA PAGUEN LOS RICOS, LOS BANQUEROS, LOS EMPRESARIOS, LOS GOBERNANTES Y TODOS SUS ESBIRROS, POLICÍAS, CARCELEROS, MILITARES Y DEMÁS PROFESIONALES DEL SISTEMA.

ABSOLUCIÓN PARA TODAS LAS PERSONAS ENCAUSADAS POR SU LUCHA CONTRA EL CAPITAL Y SUS POLÍTICOS!

CNT-Catalunya
Joaquín Costa 34
http://www.nodo50.org/cntcatalunya/joomla/
Mira també:
http://www.nodo50.org/cntcatalunya/joomla/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 15-O. Acabem amb el MAL SOCIAL, acabem amb el CAPITAL!
11 oct 2011
Atenció, queden detinguts per apropiació indeguda d'una convocatòria del 15M.
Re: 15-O. Acabem amb el MAL SOCIAL, acabem amb el CAPITAL!
11 oct 2011
que cremi tôt, que s'encengui la rabia
Re: 15-O. Acabem amb el MAL SOCIAL, acabem amb el CAPITAL!
11 oct 2011
"Nosotras, también bloqueamos el Parlament y lo volveremos a hacer cuando sea necesario!..."
Re: 15-O. Acabem amb el MAL SOCIAL, acabem amb el CAPITAL!
15 oct 2011
Viva la CNT! Sois la ostia!
Sindicat Terrassa