Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
La inmobiliària Restaura fa fallida amb un deute de 300 milions d'euros
11 oct 2011
El grup immobiliari Restaura ha fet fallida amb un deute passiu de 300 milions d´euros segons consta als jutjats competents en la matèria. Restaura feia negoci als centres urbans i la fallida arriba després dels tripijocs amb el grup Colbert que han optat per vendre's les participacions i sortir del capital de Restaura després de quinze mesos participant-hi. La fallida s´ha presentat als jutjats de Barcelona, ciutat on tenen la seva seu. Després de la marxa de Colbert els capitalistes de la família Solano, propietaris i fundadors de la immobiliària, han continuat amb el control del grup empresarial. La intenció dels propietaris és emprar l'any que ara tenen de marge per aconseguir un acord amb qualsevol banca creditícia i, a més, també pretenen negociar l'entrada d' alguna multinacional dins del capital de Restaura galtant-se de tindre de tindre negocis molt sucosos encara per fer.


300 milions de deute? Els Solano uns altres genis i als Països Catalans sota cada pedra en surten cent.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La inmobiliària Restaura fa fallida amb un deute de 300 milions d'euros
11 oct 2011
300 milions de deute?
Aquí está la solució:
http://www.elperiodico.com/es/noticias/economia/varios-expertos-instan-r
Re: La inmobiliària Restaura fa fallida amb un deute de 300 milions d'euros
12 oct 2011
És important que la societat catalana entengui que estem en guerra i es comenci a despertar. La crisi és l'excusa perfecte de la dreta i el neoliberalisme per acabar amb els serveis socials dels pobles europeus, La burgesia durant el segle XX va tindre por de la Unió Soviètica i de la consciència social a Europa Occdental i es va conquerir el que avui s'anomena Estat de benestar. Avui no hi ha Unió Sovietica i la dreta no té por de res i si cal tancar un hospital, el tanquem i llestos. aneu a la clínica, collons! i si no teniu calér, tot és molt fàcil, treballeu el doble, qui pot treballar 8 hoires al dia ho pot 16 que el meu besavi, ja ho feia, analfabet tota la seva vida el van portar a la fàbrica als 6 anys.

Benvinguts de nou a la lluita de classes, s'ha acabat la migdiada i si ens collen massa a nosaltres i la gent normal d´auest país, de la classe baixa i la mitjana per a entendre´ns, el Partit Socialista caldrà que demani el canvi de règim i a veure qui pot més, si ells dretan rics o la majoria social. Que els tertulians a sou del PP vagin en compte perque no som ovelletes indefenses camí de l'escorxador. Visca la República Socialista! Visca el Partit dels Socialistes de Catalunya!.
Sindicat Terrassa