Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Santa Perpètua de Mogoda aprova una moció per evitar els desnonaments
09 oct 2011
El ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) ha aprovat una moció per comprometre's a treballar per evitar els desnonaments. La moció declara la ciutat "activa i compromesa en la prevenció de desnonaments per dificultats econòmiques, i en defensa del dret a l'habitatge".
cup_desnonaments_6940.jpg
L'aprovació i el compromís de l'ajuntament en la lluita contra els desnonaments ha estat el resultat de la campanya iniciada a mitjans de juliol per la CUP del municipi juntament amb l'organització de Maulets i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. El principal objectiu de la campanya era buscar el màxim suport de la ciutadania en la presentació de la moció, la qual demana el compromís de l'ajuntament a implementar mesures per evitar els desnonaments així com exigir a l'estat espanyol la modificació de la Llei hipotecària.

La CUP de Santa perpètua de Mogoda celebra l'aprovació de la moció i agraeix a totes aquelles persones que han estat treballant per tal d'aconseguir el compromís de l'ajuntament davant les injustícies que s'estan vivint al municipi. Per altra banda, subratllen que "estarem amatents i a l'expectativa que la moció aprovada sigui conseqüent amb la finalitat per la qual va ser aprovada", assegurant que "seguiran treballant perquè cap més família perpetuenca pugui ser desnonada per cap entitat bancària".
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/14068/1/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa