Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Caminant cap a la Vaga General
06 oct 2011
Des de l'Assemblea d'Enginyeria Industrial manifestem el nostre suport a la realització d'una vaga de totes les Universitats animant a les entitats vinculades a que s'hi sumin.

La situació actual de retallades, privatitzacions i mercantilització dels bens socials, com la educació o la sanitat, ha passat els límits tolerables. El poder polític, a costa del empobrir a la gent en particular i a la societat en general, es dedica a fer legals els procediments enganyosos, interessats i negligents dels bancs i les multinacionals.

Volem universitats al servei de la societat, dedicades a trobar el benestar de tots, i que tinguin en compte les necessitats de les generacions futures. Ara les multinacionals dirigeixen les universitats, decideixen lo que s'ha d'estudiar, d'innovar, lo que està be i lo que no. Aquest centres de tradició, història, coneixement, saviesa i llibertat, s'han reduït a un instrument d'alineació que tracta maximitzar el benefici de aquestes empreses i de minimitzar les crítiques i la competència.

Proclamem el nostre sentit desig de que aquesta vaga s'estengui més enllà de l'àmbit universitari. El problema que ens afecta és global i per a tots els àmbits de la nostra societat. Volem canvis reals i profunds i per això necessitem una resposta al màxim de global, unitària i contundent.

Animem a tots els sectors de la societat a sumar-se a la VAGA GENERAL!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat