Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
El Col·lectiu Ronda en col·laboració amb el setmanari La Directa publica ‘L’improcedent’
06 oct 2011
El Col·lectiu Ronda en col·laboració amb el setmanari La Directa publica ‘L’improcedent’, un dossier en defensa dels drets laborals amb informacions pràctiques i útils adreçades als treballadors/es.
LIMPROCEDENT_001_medium.jpg
Limprocedent_baixa.pdf
Limprocedent_baixa.pdf (478,17 KiB)
L’Improcedent inclou revisions crítiques de les reformes laborals i del sistema públic de pensions de la Seguretat Social, així com un decàleg de consells per protegir i fer valer els nostres drets laborals quan creiem que es troben en situació d’amenaça per conflictes individuals o col·lectius al nostre lloc de treball.

El dossier també aporta el testimoni i la perspectiva de Francesc Gallisà i Jordi Pujol, advocats laboralistes i membres fundadors del Col·lectiu Ronda, a banda d’un record al nostre estimat Pep Manté, també integrant dels grup de fundadors de la nostra cooperativa i ferm defensor de la classe treballadora al llarg de la seva vida.
Una iniciativa nascuda arran d’una vaga

La revista ha estat creada amb els diners que se’ns van descomptar del salari a totes les persones que integrem el Col·lectiu Ronda amb motiu de la nostra decisió de secundar la convocatòria de vaga del passat 29 de setembre de 2010 contra la reforma laboral. En assemblea, els treballadors i treballadores del Col·lectiu Ronda vam prendre la decisió de fer servir aquests diners per contribuir a la difusió i a una millor coneixença del veritable contingut que de les mesures que d’un temps ençà amenacen d’extinció els nostres drets laborals.

Esperem, doncs, que gaudiu de L’improcedent i us resulti útil. Aquesta ha estat la nostra voluntat i la dels companys i companyes de La Directa, impulsors d’un projecte de comunicació popular i de base que mereix el nostre aplaudiment i suport.
Gràcies, i bona lectura!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Col·lectiu Ronda en col·laboració amb el setmanari La Directa publica ‘L’improcedent’
06 oct 2011
El Col·lectiu Ronda, que assessora empreses. Hipòcrites!
Sindicat Terrassa