Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Més detencions (sants)
05 oct 2011
Fa una estona, un company del barri de sants ha sigut detingut en la operació repressiva que estan duent conjuntament mossos d'esquadra i audiència nacional. Dita campanya s'enmarca dins de la resposta institucional als fets ocorreguts el dia 15 de juny davant el parlament. Aquesta seria la novena persona detinguda en els últims dos dies relacionada amb aquesta acció repressiva per part dels cossos policials i judicials de l'estat. Recordem que aquestes detencions són innecesàries i irregulars ja que per tal de comunicar-li la citació amb l'audiencia nacional a les persones implicades, no cal enviar-les a la brigada d'informació per que els hi facin fotografies del cos i es quedin amb la informació del seu mobil.

Es fa una crida a la participació activa en resposta a aquestes accions repressives per part de l'estat d'aquesta setmana: assamblea el divendres i manifestació el dijous.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Més detencions (sants)
05 oct 2011
¿Hora y sitio? ¿podéis enlazar una página donde se esté trabajando las detenciones para estar mejor informados y coordinados?
Re: Més detencions (sants)
05 oct 2011
http://www.setmanaridirecta.info/
Re: Més detencions (sants)
05 oct 2011
vivimos en un estado policial, ahora a decision de la policia somos detenidos en cual quier lugar y a cualquier hora, alucinante, 1984 de orwel ya esta aqui....
Sindicat Terrassa