Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Conspiració celules de foc.
03 oct 2011
Foto-0036.jpg
El diumenge dia 2 de octubre a les 7:30 del matí, es va penjar una pancarta en solidaritat amb els/les presxs de la conspiració de les celulas de foc a Grecia, al sostre de la biblioteca pública de llefià a Badalona, entre el carrer doctor bassols i el carrer de mart. La pancarta deia ‘’Absolució presxs de la conspiració de celulas de foc a Grècia, lluita contra el poder’’. Aquesta petita acció es emmarcada en la solidaritat internacional amb els i les preses de la CCF que dintre de poc tindran un judici. No esteu sols.
A mode de recordatori: En les ultimes hores hi han agut moltxs segrestats/des per el terror estatal, per fets com els de frenar als oligarcas en el parlament o la manifestació antifeixista contra els nazis de PXC a Karcelona. La repressió i el terror estatal torna una vegada més, des de fa dues setmanes amb el segrest de la nostra companya Tamara, fins ahir que van detenir a dos companyxs antifeixistes i els detinguts de avui dia 3 de octubre. Molt de cuidado i a tenir cuatre ulls gent.
Per la lluita subversiva.


En Castellà:
El domingo 2 de octubre a las 7:30 de la mañana, se colgó una pancarta en solidaridad con lxs presxs de la conspiración de células de fuego en Grecia, en el tejado de la biblioteca pública de llefià en Badalona, entre la calle doctor bassols y la calle de mart. La pancarta decía ‘’Absolución presxs de la conspiración de células de fuego en Grecia, lucha contra el poder’’. Esta pequeña acción es enmarcada en la solidaridad internacional con lxs presxs de la CCF que dentro de poco tendrán un juicio. No estáis solos.
A modo de recordatorio: En las últimas horas ha habido muchxs secuestradxs por el terror estatal, por los hechos como el de frenar a lxs oligarcas en el parlamento o la manifestación antifascista de ayer contra lxs nazis de PXC en Karcelona. La represión y el terror estatal vuelve una vez más desde hace dos semanas con el secuestro de nuestra compañera Tamara hasta ayer que detuvieron a dos compañerxs antifascistas y lxs detenidos de hoy dia 3 de octubre. Mucho cuidado y a tener 4 ojos gente.
Por la lucha subversiva.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Conspiració celules de foc.
03 oct 2011
Muy buena la acción.
Crítica: la pancarta no se entiende nada desde lejos. La próxima más grande y con letra más clarita.

A por ellos!
Re: Conspiració celules de foc.
03 oct 2011
Endavant!
Re: Conspiració celules de foc.
03 oct 2011
Que de represión!
Re: Conspiració celules de foc.
04 oct 2011
Doncs si, hi ha molta repressió, de fet avui han tornat a detenir, aquesta vegada a una companya i es rumoreja que han detingut a Pablo Hasel (no es segur te que confirmar-se).

En el seu dia van dir que hi hauran dictadures militars al sur d' Europa, sembla que de mica en mica es torna un realitat. I tot davant els ulls de servs del capital i graciosets que no mouen el cul del sofá..
Sindicato Sindicat