Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Jornada electrònica (III) de luxe
03 oct 2011
GUILLAMINO + SVRECA (MADRID) + REGIS (BERLIN + NO PARFUM + SAMUEL M + ....
Cartell 3era jornada electrònica.jpg
Tercera edició de la Jornada Electrònica ve marcada per un cartell sense precedents musicals a les nostres comarques, amb una aposta per la qualitat i a la vegada, ampliant el contingut i oferint nous projectes dirigits al món de l’electrònica, visuals i experimentació. Durant aquestes dos dies es podran veure diferents actuacions i activitats amb un objectiu molt clar: formar, apropar i dinamitzar la cultura de l’art multimèdia i música electrònica a la Catalunya Central.
Amb un cartell carregat de plats forts i ampliant les ubicacions, com seran la Font del Balç, l’església Vella de Gironella i acabant pel ja mític espai del konvent de Cal Rosal, la Jornada la inaugurarà divendres el grup barceloní Institut Fàtima amb un taller-showcase en què aportarà una primera base teòrica i per continuar amb una demostració desorbitant d’imatges i so.
Pel què fa a dissabte, arriba carregat i amb propostes obertes a tots els públics, des del taller de música electrònica dirigit a públic infantil a càrrec del conegut i peculiar músic Guillamino, seguint cap al públic més encuriosit i fins al més selecte, amb les actuacions dels berguedans No Parfum i Samuel M., els dj’s madrilenys Irazu i Svreca, i la primícia i referent mundial: el dj/productor REGIS.
Mira també:
http://movimentpuntzero.blogspot.com/p/iii-jornada-electronica-2011.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornada electrònica (III) de luxe
03 oct 2011
es divertido pasearse el día que el CONCA abre la solicitud de becas y venir del Raval.

Ves a la gente por las calles haciendo cola por un plato de comida, un dinero mínimo destinado a que gente que no tiene nada aguante el sermón de las monjas por poder sobrevivir un día más.

A las puertas del CONCA se agolpan también por un plato un poco más suculento el pijerío de barcelona aquejado de no querer dar un palo al agua.

Propongo un cambio, que a esa gente que no tiene nada la bequen para hacer arte, y a los del CONCA les den de comer las monjitas un año, ...

a lo mejor eso a lo que le llaman arte lo entienden y lo pueden disfrutar algunos más que no los chupiguays y sus amigos
Sindicato Sindicat