Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Afganistan: pijor després de 10 anys d'ocupació
28 set 2011
8 d’octubre de 2011 de 11h a 23h

C/Gran de Gràcia, 190-192 Metro: (L3) Fontana

Dinar afganès (10 euros) a les 14,30h

Organitzat per la Comunitat Afganesa amb la col·laboració de . Plataforma Aturem La Guerra, OVNI i Espai Jove
AFGANISTAN: PITJOR DESPRÉS DE 10 ANYS D’OCUPACIÓ

Després de 10 anys d’ocupació, nosaltres els afganesos som víctimes de tres enemics: els senyors de la guerra, els talibans i els seus aliats ( l’OTAN).

Els senyors de la guerra (els que actualmente tenen poder al govern), tenen les mans tacades amb la sang del poble afganès. Aquestes persones són les responsables de la destrucció de l’Afganistan després de la invasió de la Unió Soviètica i, actualment, tenen el suport dels EUA i la UE.

Els talibans van ser creats per la CIA i l'ISI (Inter-Services Intelligence) al Pakistan, cap el 1994, i van estar emparats per l’Aràbia Saudita, amb l'objectiu de satisfer els interessos d'aquests països. Els talibans actualment reben suport i ajuda clandestina d'aquests governs per tal de perllongar la guerra, justificar l’ocupació de l’Afganistan i controlar altres països de la zona com ara: la Xina, l’Iran, Tayikistan etc.

L’OTAN i els seus aliats han envaït l’Afganistan per dur a terme les seves estratègies colonitzadores, i això està causant la mort de milers d’afganesos.

Nosaltres creiem que només el poble afganès pot assolir la democràcia i la independència. I per això hem de donar suport a aquelles persones que realment defensen la democràcia i la llibertat a l’Afganistan.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa