Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
3 d'octubre::La classe obrera internacional uneix les seves forces en el Dia Internacional d'Acció.
28 set 2011
S'estan organitzant mobilitzacions militants i activitats en dotzenes de països de tot el món en el marc del Dia Internacional d'Acció el 3 d'octubre de 2011.

Mentre la crisi econòmica internacional s'està aprofundint i la classe obrera a tot el món està sent colpejada sense pietat per l'atac dels governs burgesos i els mecanismes capitalistes de l'FMI, EUA, la UE, mentre que la classe obrera està patint guerres orquestrades per les forces de l'imperialisme i l'OTAN amb el vessament de sang de milers de persones ...

La crida de la Federació Sindical Mundial per a la coordinació internacional del moviment sindical d'orientació de classe amb consignes comuns i activitats nacionals està arribant a tots els països dels cinc continents.

Els missatges que estan arribant a les oficines centrals de la FSM són un pròleg d'un Dia Internacional d'Acció amb èxit, una resposta forta i el contraatac de la classe obrera internacional.

Ja hem rebut informació sobre l'organització de vagues, mítings, manifestacions, mobilitzacions, reunions, seminaris i conferències de premsa que s'estan organitzant en diferents ciutats dels següents països: Àustria, Bangla Desh, País Basc, Brasil, Catalunya, República Centreafricana, Xile , Costa Rica, Cuba, Xipre, República Dominicana, Egipte, El Salvador, Finlàndia, Grècia, Guatemala, Hondures, Índia, Líban, Nepal, Nigèria, Pakistan, Panamà, Filipines, Polònia, Puerto Rico, Rússia, Senegal, Espanya, Sri Lanka i Veneçuela.

Desenes de missatges arriben a les Oficines Centrals cada dia.

La classe obrera internacional uneix les seves veus sota les consignes: Setmana de treball de 35 hores - 7 hores al dia - 5 dies a la setmana, Seguretat Social pública i gratuïta per a tots, negociació col.lectiva, llibertats sindicals i democràtiques, solidaritat amb el poble palestí , llibertat per als Cinc Herois cubans. Els afiliats de la FSM i amics estan organitzant:
- Vaga de transport al Brasil - Concentracions i manifestacions a Bangladesh, Brasil (Rio de Janeiro i Salvador), El Salvador, Xipre, Pakistan (Gujrat), Espanya, Puerto Rico, Panamà, Guatemala, Índia, Brasil - Mobilitzacions i protestes al País Basc, Xile, Centrafrique, República Dominicana, Finlàndia - Tallers, seminaris i reunions a Àustria (contra la crisi i les privatitzacions), Costa Rica (taller de 200 participants), Líban, Panamà, Puerto Rico, Sri Lanka, Rússia.

Poden registrar l'acció de la seva organització en la següent adreça de correu: info ARROBA wftucentral.org
Envieu-nos fotos i vídeo de la seva activitat.
Mira també:
http://www.wftucentral.org/?language=en

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat