Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
3 d'octubre::La classe obrera internacional uneix les seves forces en el Dia Internacional d'Acció.
28 set 2011
S'estan organitzant mobilitzacions militants i activitats en dotzenes de països de tot el món en el marc del Dia Internacional d'Acció el 3 d'octubre de 2011.

Mentre la crisi econòmica internacional s'està aprofundint i la classe obrera a tot el món està sent colpejada sense pietat per l'atac dels governs burgesos i els mecanismes capitalistes de l'FMI, EUA, la UE, mentre que la classe obrera està patint guerres orquestrades per les forces de l'imperialisme i l'OTAN amb el vessament de sang de milers de persones ...

La crida de la Federació Sindical Mundial per a la coordinació internacional del moviment sindical d'orientació de classe amb consignes comuns i activitats nacionals està arribant a tots els països dels cinc continents.

Els missatges que estan arribant a les oficines centrals de la FSM són un pròleg d'un Dia Internacional d'Acció amb èxit, una resposta forta i el contraatac de la classe obrera internacional.

Ja hem rebut informació sobre l'organització de vagues, mítings, manifestacions, mobilitzacions, reunions, seminaris i conferències de premsa que s'estan organitzant en diferents ciutats dels següents països: Àustria, Bangla Desh, País Basc, Brasil, Catalunya, República Centreafricana, Xile , Costa Rica, Cuba, Xipre, República Dominicana, Egipte, El Salvador, Finlàndia, Grècia, Guatemala, Hondures, Índia, Líban, Nepal, Nigèria, Pakistan, Panamà, Filipines, Polònia, Puerto Rico, Rússia, Senegal, Espanya, Sri Lanka i Veneçuela.

Desenes de missatges arriben a les Oficines Centrals cada dia.

La classe obrera internacional uneix les seves veus sota les consignes: Setmana de treball de 35 hores - 7 hores al dia - 5 dies a la setmana, Seguretat Social pública i gratuïta per a tots, negociació col.lectiva, llibertats sindicals i democràtiques, solidaritat amb el poble palestí , llibertat per als Cinc Herois cubans. Els afiliats de la FSM i amics estan organitzant:
- Vaga de transport al Brasil - Concentracions i manifestacions a Bangladesh, Brasil (Rio de Janeiro i Salvador), El Salvador, Xipre, Pakistan (Gujrat), Espanya, Puerto Rico, Panamà, Guatemala, Índia, Brasil - Mobilitzacions i protestes al País Basc, Xile, Centrafrique, República Dominicana, Finlàndia - Tallers, seminaris i reunions a Àustria (contra la crisi i les privatitzacions), Costa Rica (taller de 200 participants), Líban, Panamà, Puerto Rico, Sri Lanka, Rússia.

Poden registrar l'acció de la seva organització en la següent adreça de correu: info ARROBA wftucentral.org
Envieu-nos fotos i vídeo de la seva activitat.
Mira també:
http://www.wftucentral.org/?language=en

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more